1 1982 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 1.330 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2020 #31 Corsair sıvı soğutmanın pompa motoru bozulmuş olabilir.
ZentaX Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 741 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2020 #32 Çevrenizde ödünç soğutucu alacağınız kimse var mı? Hava soğutma bile olsa deneme amaçlı kullanırsınız.
Çevrenizde ödünç soğutucu alacağınız kimse var mı? Hava soğutma bile olsa deneme amaçlı kullanırsınız.
parisapo Kilopat Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 489 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hırdavat 17 Nisan 2020 #33 ZentaX dedi: Çevrenizde ödünç soğutucu alacağınız kimse var mı? Hava soğutma bile olsa deneme amaçlı kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Tanıdıklarımın bilgisayarı yok, ama sıvı soğutma arızalı, yüke geçince kontrol yaptım pompanın titreşim yapmadığını elle gözlemledim.
ZentaX dedi: Çevrenizde ödünç soğutucu alacağınız kimse var mı? Hava soğutma bile olsa deneme amaçlı kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Tanıdıklarımın bilgisayarı yok, ama sıvı soğutma arızalı, yüke geçince kontrol yaptım pompanın titreşim yapmadığını elle gözlemledim.
ozguvencc Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 41 17 Nisan 2020 #34 Kasanız zaten güzel duruyor sizi idare eder diye düşünüyorum. Dediğimiz gibi soğutucu arızalı olduğuna eminseniz garantisi varsa verin yoksa da değiştirin zaten sorunu çözmenize sevindim.
Kasanız zaten güzel duruyor sizi idare eder diye düşünüyorum. Dediğimiz gibi soğutucu arızalı olduğuna eminseniz garantisi varsa verin yoksa da değiştirin zaten sorunu çözmenize sevindim.
parisapo Kilopat Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 489 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hırdavat 23 Nisan 2020 #35 Arkadaşlar yeni kasa ve sıvı soğutma aldım, kargo bugün geldi sistemi bağladım. İşlemci aşırı ısınma sorunu ortadan kalktı. OCCT sonucu: Yeni kasamın resimleri: Son düzenleme: 23 Nisan 2020
Arkadaşlar yeni kasa ve sıvı soğutma aldım, kargo bugün geldi sistemi bağladım. İşlemci aşırı ısınma sorunu ortadan kalktı. OCCT sonucu: Yeni kasamın resimleri:
ozguvencc Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 41 23 Nisan 2020 #36 hayırlısı olsun muhtemelen sıvı soğutmadan dolayı problem yaşıyordunuz
parisapo Kilopat Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 489 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hırdavat 24 Nisan 2020 #37 ozguvencc dedi: Hayırlısı olsun, muhtemelen sıvı soğutmadan dolayı problem yaşıyordunuz. Genişletmek için tıkla... Evet sıvı soğutmada arıza varmış.
ozguvencc dedi: Hayırlısı olsun, muhtemelen sıvı soğutmadan dolayı problem yaşıyordunuz. Genişletmek için tıkla... Evet sıvı soğutmada arıza varmış.