i9 serisi işlemcileri beklemeli miyim?

Makaleler
9
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522594034
Halihazırda kullandığım MSI GX70 artık çoğu oyunda sorun çıkartmaya başladığı ve laptopların ileriye dönük olmadığını düşünmeye başlamam sebebiyle yeni bir kasa toplamayı düşünüyorum. Şu anki laptopumda A10-5750M olduğu için düşündüğüm sistemdeki en önemli parça işlemci. i7-7700k düşünüyorum ama i9 serisi işlemciler kafamı karıştırıyor. i9 işlemciler şimdiki son seviye işlemcileri performans olarak %30-35 geçiyor mu? Yoksa şimdi alacağım i7 beni uzun süre yüksek ayarlarda götürür mü? Bilgisayarın beni uzun süre yüksek ayarlarda oynatmasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer amacın uzun vadeli bir PC toplamak ise X299 daha mantıklı bir tercih olabilir. Zira bu platformda 18 çekirdeğe kadar çıkabilen Skylake-X işlemci var. Tabii ki AMD tarafında da Threadripper olduğunu belirtelim, her ne kadar tek çekirdek performansı Skylake-X veya Kaby Lake-X kadar iyi olmasa da.

Sadece oyun içinse alınmaz, o işlemci grafik (veya render) üzerine kurulmuş 1 işlemci oyun için gereksiz pahalı. X299 almak daha mantıklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…