İade için gönderdiğim Razer BlackShark V2 kulaklığın geri gönderilmesi

liberalkarınca

Hectopat
Daha fazla  
Amazon üzerinden İncehesap satıcısından satın aldığım Razer BlackShark V2 kulaklığı beğenmediğim için iade talep ettim. Kargo gönderim kodu verdiler vs. Eksiksiz gönderdim aldıktan sonra 2 gün içinde. Dün ulaşmış kulaklık göndericiye fakat ürününüz kargoya teslim edilmiştir dendi bugün. Yani geri gönderiyorlar bana ne yapmam lazım? Kargoyu almazsam ne olur?

Prime kategorisi dahilindeki ürünlerde 30 günlük koşulsuz cayma hakkı bulunmakta. Ürün kulaklık olduğu için hijyen kategorisinde görülerek o nedenle geri yollanıyor olabilir. Bence bir görüşün Amazon müşteri hizmetleri ile. Haklarınız neyse size açıklarlar. Ona göre devam edersiniz sürece.

Kulaklığın kutusunu açtın mı?

Eğer açtıysan başkası senin kullandığın kulaklığı mı alacak?

Bu konular yüzünden netten ürün almaktan çekiniyorum bana kullanılmış ürün gelir mi diye.

Prime kategorisi dahilindeki ürünlerde 30 günlük koşulsuz cayma hakkı bulunmakta. Ürün kulaklık olduğu için hijyen kategorisinde görülerek o nedenle geri yollanıyor olabilir. Bence bir görüşün Amazon müşteri hizmetleri ile. Haklarınız neyse size açıklarlar. Ona göre devam edersiniz sürece.
İncehesap satıcısından almış. Yani 30 günlük koşulsuz cayma yok.

Eğer açtıysan başkası senin kullandığın kulaklığı mı alacak?
Açılmış kulaklık iadelerini sadece Amazon alıyor. Onlar da geri dönüştürüyor diye biliyorum. Öyle satışa sunulmuyor yani.

İncehesap satıcısından almış. Yani 30 günlük koşulsuz cayma yok.

Açılmış kulaklık iadelerini sadece Amazon alıyor. Onlar da geri dönüştürüyor diye biliyorum. Öyle satışa sunulmuyor yani.
Hocam bu tarz ürünleri Sinerji, İncehesap'tan çekinmeden alabilir miyim yani?

Daha önceden kimsenin iade etmediği 0 ürün istiyorum

Amazon üzerinden İncehesap satıcısından satın aldığım Razer BlackShark V2 kulaklığı beğenmediğim için iade talep ettim. Kargo gönderim kodu verdiler vs. eksiksiz gönderdim aldıktan sonra 2 gün içinde. Dün ulaşmış kulaklık göndericiye fakat ürününüz kargoya teslim edilmiştir dendi bugün. Yani geri gönderiyorlar bana ne yapmam lazım? Kargoyu almazsam ne olur?

Ürün hijyen ürünü olduğu için kulaklıkta hata- sorun olmadan iadenizi kabul etmezler.

Satıyorlar valla hiç acımadan :D Amazon’dan aldığım QCY T7 içinde kulak kiriyle gelmişti… “Gözümüzden kaçmış” demişlerdi ama inanmıyorum şahsen. Benzer şikayetleri yaşayan çok insan var Amazon’un kulaklıklarıyla.

En azından iadede sorun çıkarmıyorlar, ama zaman kaybediyorsunuz şansınıza denk gelirse.

Satıyorlar valla hiç acımadan :D Amazon’dan aldığım QCY T7 içinde kulak kiriyle gelmişti… “Gözümüzden kaçmış” demişlerdi ama inanmıyorum şahsen. Benzer şikayetleri yaşayan çok insan var Amazon’un kulaklıklarıyla.

En azından iadede sorun çıkarmıyorlar, ama zaman kaybediyorsunuz şansınıza denk gelirse.
Hocam Sinerji, İncehesap, Vatan gibi yerlerde böyle bir durum olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı