İade için gönderdiğim Razer BlackShark V2 kulaklığın geri gönderilmesi

Ben zamanında Amazon sitesinden CEPEKSPRESS adlı satıcıdan AirPods Pro aldım. Açtım 3 gün kullandım. Kulağıma uymadı bir türlü. Bütün sizelarını denedim. Sonra iade ettim. Paranın tümünü geri aldım. Amazon'da satılan çok az üründe iade yok. Kulaklıklarda var hocam. Amazon'da ki başka satıcıdan alsanız bile var. Direk Amazon'a yazın siz.
İnanmayanlar için görsel ektedir.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 59
Ben zamanında Amazon sitesinden CEPEKSPRESS adlı satıcıdan AirPods Pro aldım. Açtım 3 gün kullandım. Kulağıma uymadı bir türlü. Bütün sizelarını denedim. Sonra iade ettim. Paranın tümünü geri aldım. Amazon'da satılan çok az üründe iade yok. Kulaklıklarda var hocam. Amazon'da ki başka satıcıdan alsanız bile var. Direk Amazon'a yazın siz.
İnanmayanlar için görsel ektedir.
Vay be desene senin kulağına soktuğun ürünü şimdi başkası kulağına sokacak öyle mi?

En iyisi bu tarz iadeleri kabul etmeyen yerleri araştırayım :)

Hocam bu tarz ürünleri Sinerji, İncehesap'tan çekinmeden alabilir miyim yani?

Daha önceden kimsenin iade etmediği 0 ürün istiyorum
Hocam kanun verdiği bir hak var, 14 gün içerisinde koşulsuz değiştiriliyor. Hijyen ürünlerinde 0'ı dediğiniz gibi her yerde alabilirsiniz ama mouse gibi bir ürünü amazonda da olduğu gibi tekrar paketleyip gönderebilirler.

Yani 2000 TL verdiğim bir kulaklığın performansını beğenmediğim için iade edemez miyim?
İki taraf da haklı baba. İade kabul ediyorsa amazon'un bu durumu çözüp tüm müşterileri koruması gerek aslında, 1 saat denenip iade edilmiş ürünün geri dönüşüme yollanması da 2023 yılında bayağı büyük israf olur. Zor iş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı