İade için kargo tespit tutanağı isteyen siteler

Yer
-37.71346442925004, 145.46635037319714
Bu siteler aldığınız ürünün paketini açıp kontrol etmenizi bekleyecek bir kargo şirketi ile çalışıyorlar da ben mi bilmiyorum?
Bu sitelerden alışveriş yapıyor musunuz?
Televizyon alayım diyorum, bu yazıyı görünce direkt sekmeyi kapatıyorum. Amazon'dan başka bir yerden bir şey alamaz oldum.
En son Hepsiburada'dan aldığım televizyonun sağ üst köşesinde diz izi var mesela. Gelirken biri diziyle taşımış ekranın o noktası vuruk gibi. Sonradan anladığım için kaldı öyle. Ölü piksel vs. olayına hiç girmiyorum. Ve bu sadece bir televizyon alışverişi için geçerli örnekler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sitelerden yıllardır uzak duruyorum genelde, amazon ve yurtdışı sitelerinden alışveriş yapıyorum genelde. Bu tarz taleplerde bulunan siteler müşteri ve satıcıyı düşünmüyor bence aldığı paraya bakıp işin içinden çıkıyor maalesef. Kargo çalışanları kargoyu kontrol ettirmeyip öcü görmüş gibi kargoyu verdikten sonra kaçıyor genelde.

Bu sitelerden yıllardır uzak duruyorum genelde, amazon ve yurtdışı sitelerinden alışveriş yapıyorum genelde. Bu tarz taleplerde bulunan siteler müşteri ve satıcıyı düşünmüyor bence aldığı paraya bakıp işin içinden çıkıyor maalesef. Kargo çalışanları kargoyu kontrol ettirmeyip öcü görmüş gibi kargoyu verdikten sonra kaçıyor genelde.
Kaçmaları ondan kaynaklı değil adamlar kargo yetiştirmeye çalışıyor hem kaçmak ne yav?

Kaçmaları ondan kaynaklı değil adamlar kargo yetiştirmeye çalışıyor hem kaçmak ne yav?
yok usta ufak bir şey alsan 1-2 dakikalık bir iş olsa bile adamlar beklemiyor kaç kere denedim. nedeni de sen orada kontrol ettiğin zaman bir sorun çıkarsa sorumluluk kuryeye/kargo şirketine kalacak. hiç kimse sorumluluk almıyor adamlar rahat nasıl olsa Türkiye'de hukuk işlemiyor kargo suçu firmaya atıyor firma suçu kargoya atıyor ortada mal gibi kalan tüketici oluyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı