Steam İade kabul etmiyor

Uzun süre önce arkadaşıma Doom Dark ages ön sipariş aldım. Şimdi ise bilgisayarının kaldırmayacağını söyledi. İade talebi açtım fakat 14 gün olduğu için kabul edilmedi. Bunu uzun uzun anlatsam iadeyi alırlar mı? Ne yazmalıyım ve nereye yazmalıyım?
2 saat veya 14 gün sonra almıyorlar destekle pazarlıkmı yapıcan. 😀

Forumda herkes okumadan cevap yazıyor artık. 14 gün geçse bile ön sipariş olduğu için oyunu iade edebilirsin. Steam desteğe mail gönder bence. Ancak Steam key olarak 3. parti bir siteden satın alım gerçekleştirdiysen iade edemeyebilirsin.

Forumda herkes okumadan cevap yazıyor artık. 14 gün geçse bile ön sipariş olduğu için oyunu iade edebilirsin. Steam desteğe mail gönder bence. Ancak Steam key olarak 3. parti bir siteden satın alım gerçekleştirdiysen iade edemeyebilirsin.
Hocam iade yapma ihtimalleri çok düşük. Zaten normal oyunlarda bile 14 günü geçince çok çok düşük bir ihtimal kabul ediyorlar. Mesela ben sadece bir talep ile 14 günü geçen far cry 6yı iade etmiştim.

Hocam kendileri Steam Destek sayfasında yazmışlar zaten. Oyun çıkışına kadar iade edilebilir ürün bunlar.

Dosya Ekleri

• 1741866639724.png
    1741866639724.png
    66,8 KB · Görüntüleme: 20
Hocam iade yapma ihtimalleri çok düşük. Zaten normal oyunlarda bile 14 günü geçince çok çok düşük bir ihtimal kabul ediyorlar. Mesela ben sadece bir talep ile 14 günü geçen far cry 6yı iade etmiştim.
Yahu hocam Steam destegin mesajini attik 4-5 mesaj geride, adamlar on siparisde 14 gun saymiyor oyun cikis yapana kadar. Oyun on siparisde oldugu surece istedigi zaman iptal edebilir.

Steamden aldım ve hediye olarak farklı bir hesaba almıştım.

Talepler, talep başına gözden geçirilir ve genellikle 14 günden eski ya da 2 saatten fazla oynanmış ürünler için yapılan iade talepleri olumlu sonuçlanmamaktadır. Oyun içi satın alımlar için sınır 48 saattir ve öğenin tüketilmemiş, değiştirilmemiş ya da aktarılmamış olması gerekmektedir.

İade işlemiyle ilgili daha fazla bilgi için lütfen Steam Refunds adresini ziyaret edin.

Yazıyor

Oyun hala ön siparişte ama iadeyi kabul etmiyorlar. Cooldown olduğunu da sanmıyorum. 2 hafta önce iade yaptım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı