tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.184 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #1 İyi sosyaller. PS'de iade talebim onaylandı fakat 5 gün oldu param hala hesabıma yatmadı. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2025
İyi sosyaller. PS'de iade talebim onaylandı fakat 5 gün oldu param hala hesabıma yatmadı. Ne yapmam lazım?
z12k Megapat Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 179 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uçuş Koordinatörü 23 Nisan 2025 #2 tavuk_sevdalısı dedi: İyi Sosyaller. PS'de iade talebim onaylandı fakat 5 gün oldu param hala hesabıma yatmadı. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bankanızı arayıp gelip gelmediğini sorun. Kredi kartı ile mi aldınız yoksa banka kartı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2025
tavuk_sevdalısı dedi: İyi Sosyaller. PS'de iade talebim onaylandı fakat 5 gün oldu param hala hesabıma yatmadı. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bankanızı arayıp gelip gelmediğini sorun. Kredi kartı ile mi aldınız yoksa banka kartı mı?
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #3 Cüzdan ile falan mı aldın? Bana da geç yatıyordu pazartesi salı gibi yatar herhalde.
republic1987 Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 833 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #4 PS sayfasında en altlar da olması lazım, iade politikasını okursanız detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
PS sayfasında en altlar da olması lazım, iade politikasını okursanız detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.184 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #5 z12k dedi: Bankanızı arayıp gelip gelmediğini sorun. Kredi kartı ile mi aldınız yoksa banka kartı mı? Genişletmek için tıkla... Banka kartı. Bloodlinee dedi: Cüzdan ile falan mı aldın? Bana da geç yatıyordu pazartesi salı gibi yatar herhalde. Genişletmek için tıkla... Banka kartı ile aldım.
z12k dedi: Bankanızı arayıp gelip gelmediğini sorun. Kredi kartı ile mi aldınız yoksa banka kartı mı? Genişletmek için tıkla... Banka kartı. Bloodlinee dedi: Cüzdan ile falan mı aldın? Bana da geç yatıyordu pazartesi salı gibi yatar herhalde. Genişletmek için tıkla... Banka kartı ile aldım.
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Nisan 2025 #6 tavuk_sevdalısı dedi: Banka kartı. Banka kartı ile aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam bilginiz olsun PS iade yaptığınızda hesabınız geçiçi ban yer borcunuzu ödeyene kadar.
tavuk_sevdalısı dedi: Banka kartı. Banka kartı ile aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam bilginiz olsun PS iade yaptığınızda hesabınız geçiçi ban yer borcunuzu ödeyene kadar.