Steam İade talebi kabul olur mu?

ValveVerse

Picopat
Daha fazla  
Steam'den 34 dolara RDR1 almıştım ama bu renksiz ve açık dünyası eski olan oyuna 34 dolar vermek beni mutsuz yaptı. Onun yerine PS3'e alırdım daha ucuza bende oyunu iade etmeye karar verdim. Oyunu 95 dakika oynadım ve alalı 2 ay falan oldu kabul edilir mi?

Steam'den 34 dolara RDR1 almıştım ama bu renksiz ve açık dünyası eski olan oyuna 34 dolar vermek beni mutsuz yaptı. Onun yerine PS3'e alırdım daha ucuza bende oyunu iade etmeye karar verdim. Oyunu 95 dakika oynadım ve alalı 2 ay falan oldu kabul edilir mi?

Kabul edilmez 2 hafta geçmemesi lazım aldığın günden itibaren.

İade alma ihtimalleri var ama düşük ihtimal. Zamanında ben de iade koşulları karşılanmamasına rağmen oyunumu iade etmiştim. Geçen günlerde bu forumdaki arkadaşın biri de aynı şekilde oyunu iade etti. Sadece derdini güzelce anlatman lazım destek ekibine, oradan sonrası artık onların insafına kalmış.

Yani kesinlikle iade almazlar diye bir şey yok.

Alalı iki ay olmuş, iade kabul olmaz. İki ay boyunca neredeydin diye sorarlar. :D Satın alınma tarihinden itibaren 14 günü aşmamalı ve oyunun oynama süresi, iki saati aşmamalı. Oyunun oynama süresinde tolere sağlanabiliyor da satın alınma tarihine tolere sağlandığını hiç görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı