Steam İade talebine yanıt gelmiyor

sistema

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Steam'den Cyberpunk 2077 aldım 14 Mart'ta ve 15 Mart'ta iadesi talebini başlattım. 4 gündür cevap yok. Ne yapmam lazım? Onun iadesini beklerken Forza 5 indirimi gidecek.

Maalesef şu aralar Steam’de işler yavaş ilerliyor bende sekiz gündür karta iade bekliyorum. Destek bekleyin dışında bir cevap vermiyor.

Merhaba, Steam'den Cyberpunk 2077 aldım 14 Mart'ta ve 15 Mart'ta iadesi talebini başlattım. 4 gündür cevap yok. Ne yapmam lazım? Onun iadesini beklerken Forza 5 indirimi gidecek.

Talebi iptal edip farklı bir neden seçip tekrar talep atmanı öneririm, dün bende bir talep attım 1 gün boyunca yanıt gelmedi, iptal ettim bir daha talep attım 1 2 saatte kabul edildi.

@Deiinzz şu Steam meselini nasıl bir konu yaptın? Onda bir yardımcı ol yoksa alacağım oyun kaçaçak. O zaman bayağı bir süre bekleyeceğim.

Hocam hızlandırmak için iade talebini iptal edip bir daha iade talebi at, yukarıda söylemiştim bunu zaten. Onun dışında bir yöntem varsa bilmiyorum.

Nasıl bir konuda belirteyim ve acıklamaya ne yazayım? 3 defa iptal ettim, iadesi alınmayacak diye korkuyorum. Oyna süresi 68 dakika.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Deiinzz şu stam meselini nasıl bir konu yaptın onda bir yardımcı ol yoksa alacağım oyun kaçaçak o zaman beya bir süre bekliyeceğim.

Nasıl bir konuda belirtiyim ve acıklamaya ne yazayım 3 defa iptal ettim iadesi alınmayacak diye korkuyorum oyna süresi 68 dakika.

Açıklamaya bir şey yazman önemli değil, beğenmedim seçeneğini işaretle. Açıklamaya da illa bir şey yazacaksan, denedim beğenmedim iade yaparsanız sevinirim yazabilirsin. İadeyi de cüzdana yap oyun alacaksan, daha hızlı olsun.

Açıklamaya bir şey yazman önemli değil, beğenmedim seçeneğini işaretle. Açıklamaya da illa bir şey yazacaksan, denedim beğenmedim iade yaparsanız sevinirim yazabilirsin. İadeyi de cüzdana yap oyun alacaksan, daha hızlı olsun.

İnşallah alırlar, bugün son gün. Sorunum liste yok ve senin cümlenize benzer bir cümle kurdum. Beğenmediğim hakkında, oyunu Steam cüzdandan aldım. Bir de bu oyunda dosya kopyalama olayı varmış. Acaba ondan mı alınmıyor iade? @Deiinzz

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı