Merhaba, Steam'den Cyberpunk 2077 aldım 14 Mart'ta ve 15 Mart'ta iadesi talebini başlattım. 4 gündür cevap yok. Ne yapmam lazım? Onun iadesini beklerken Forza 5 indirimi gidecek.
Talebi iptal edip farklı bir neden seçip tekrar talep atmanı öneririm, dün bende bir talep attım 1 gün boyunca yanıt gelmedi, iptal ettim bir daha talep attım 1 2 saatte kabul edildi.
Yardım etme şansın var mı?
Edebileceğim bir şeyse edeyim hocam.
Hocam hızlandırmak için iade talebini iptal edip bir daha iade talebi at, yukarıda söylemiştim bunu zaten. Onun dışında bir yöntem varsa bilmiyorum.
@Deiinzz şu stam meselini nasıl bir konu yaptın onda bir yardımcı ol yoksa alacağım oyun kaçaçak o zaman beya bir süre bekliyeceğim.
Nasıl bir konuda belirtiyim ve acıklamaya ne yazayım 3 defa iptal ettim iadesi alınmayacak diye korkuyorum oyna süresi 68 dakika.
Açıklamaya bir şey yazman önemli değil, beğenmedim seçeneğini işaretle. Açıklamaya da illa bir şey yazacaksan, denedim beğenmedim iade yaparsanız sevinirim yazabilirsin. İadeyi de cüzdana yap oyun alacaksan, daha hızlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.