iastor.sys mavi ekran hatası

feritakan_57

Hectopat
Casper i7 bilgisayar sanki intel celeron gibi performans gösteriyor.. Online oyunlarda donma yapıyor ve ses çoğu zaman tekrar ediyor (çiftliyor).. Bazı donmaların sonucunda mavi ekran hatası veriyor.. Sebebi nedir acaba..?
253659201355195119.jpg

Sanmıyorum onla alakalı olacağını sadece bir kere oldu şu an bilgisayar açılmıyorsa bunun nedeni virüsdür, eğer sürekli oluyorsan oyuna girdikten sonra oluyorsa bunun nedeni işlemci sıcaklığıdır.

Çünkü oyuna girdiğin zaman işlemciye yük biner ısınır ve mavi ekran verir.

Casperin güzellikler yapacak birşey yok. Tek önerim imkanın varsa Windows 8 geçmen daha stabil olduğu için belki sorunlar azalabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • CASPER
  • İşletim sistemi adı : Microsoft windows 7 home basic
  • sürüm : 6.1.7600 Yapı 7600
  • Sistem Üreticisi : Quanta
  • Sistem Modeli TW9/SW9
  • Sistem Türü : x86-based PC
  • İşlemci Intel(R) Core(TM) i7 CPU Q 720 @ 1.60GHz, 1600 Mhz, 4 Çekirdek, 8 Mantıksal İşlemci
  • BIOS Sürümü/Tarihi INSYDE Q3F85, 10.02.2010
  • SMBIOS Sürümü 2.6

- - - Güncellendi - - -
BIOS güncellemeden win8 bi işe yarar mı..?

Son düzenleyen: Moderatör:
CASPER
İşletim sistemi adı : Microsoft windows 7 home basic
sürüm : 6.1.7600 Yapı 7600
Sistem Üreticisi : Quanta
Sistem Modeli TW9/SW9
Sistem Türü : x86-based PC
İşlemci Intel(R) Core(TM) i7 CPU Q 720 @ 1.60GHz, 1600 Mhz, 4 Çekirdek, 8 Mantıksal İşlemci
BIOS Sürümü/Tarihi INSYDE Q3F85, 10.02.2010
SMBIOS Sürümü 2.6
Sanırım mevsres haklı sıcaklık değer lerinden olabilir bir de bu işlemciden artık İ7 performansı bekleme sen.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı