IBAN'a para gönderip karşı tarafın ürünü kargoyu yanlış veya bozuk göndermesi

sahannn

Picopat
Katılım
4 Nisan 2021
Mesajlar
264
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, başlıktaki gibi, bir ürün alacağım ilani Sahibinden'de gördüm, oradaki numarayla kişiye WhatsApp'dan ulaştım. Kişiye 550 TL para atacağım karşılıgında bana anakart işlemci ve kule tipi sogutucu kargoyla yollayacak, çalıştığına dair fotoğrafını istedim yarın yollayacagım dedim, parayı da ürünü kargolarken onu arayacagım daha sonra fişini bana WhatsApp'tan yollayacak öyle atacağım parayı. Para yollama işlemi Papara'dan gerçekleşecek. Bana bozuk veya farklı bir ürün gönderirse ne yapabilirim? Öyle biri değil gibi gözüküyor fakat hayatta ne olacağı belli olmuyor. Arkadaşlar, önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
IBAN'ına para gönderirken açıklamaya ''Anakart, işlemci ve kule tipi soğutucunun ücreti'' yaz. Dolandırılırsan elinde daha çok kanıt olur.
 
GET ile yapacaksan geldiğinde video çekerek aç kargoyu. Ve adamada yaptığın videoyu at ürün hasarlı vesaire çıkarsa.
GET'le yapmayacağım direk kargolayacak IBAN'ına atacağım kargolarken arayacağım konuşacağız. Daha sonra fişini yollayacak bana.

IBAN'ına para gönderirken açıklamaya "anakart, işlemci ve kule tipi soğutucunun ücreti" yaz. Dolandırılırsan elinde daha çok kanıt olur.

Sonra arkadaşın dediği gibi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı