Ibanez grg131DX vs Ibanez grg170DX

berkeuzcan

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
32gb ram
Rtx-3050ti ekran kartı
11th gen i511400H işlemci
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar daha çok metale uygun riffler rocka uygun sololar çalmak istiyorum.
Ibanez grg170DX bu hsh gitar ile.

Ibanez grg131DX bu hh gitar arasında kaldım.
Hangisini önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim.

Yeni mi başlıyorsunuz?

Klasik gitarla yaklaşık 2 yıldır hiçbir eğitim almadım nota eğitimim yok fakat istediğim şarkıları chordlarını ve Tab şeklinde çalabiliyorum elektroya gecınce egıtım almayı düşünüyorum.

Amfi, sizin ne kadar ses açabileceğiniz ile ilgili olarak değişkenlik gösterir.
12" speraker a sahip bir amfi, güçlü ve doğal rezonanslar üretir. Ancak sesini açamıyorsanız böyle güçlü bir amfiden kabin yerine, cılız bir speaker sesi duymak zorunda kalacaksınız.

Eğer konuşma seviyesinden fazla ses açamayacağınız bir ortama sahipseniz 5"8" speakerli Solid state ya da Hybrid combo amfiler bakmanızı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses açabiliyorsanız 10"-12" modellere yönelin,

Amfi, sizin ne kadar ses açabileceğiniz ile ilgili olarak değişkenlik gösterir.
12" speraker a sahip bir amfi, güçlü ve doğal rezonanslar üretir. Ancak sesini açamıyorsanız böyle güçlü bir amfiden kabin yerine, cılız bir speaker sesi duymak zorunda kalacaksınız.

Eğer konuşma seviyesinden fazla ses açamayacağınız bir ortama sahipseniz 5"8" speakerli Solid state ya da hybrid combo amfiler bakmanızı öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses açabiliyorsanız 10"-12" modellere yönelin,

Teşekkür ederim aradığım cevabı buldum diyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı