The Ratex Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 Merhaba. Bir arkadasim dün gece 1000 lira atti IBAN'ıma ama para hala gelmedi. Dun geceden beri hala gelmedi. Papara kullanıyorum.
Merhaba. Bir arkadasim dün gece 1000 lira atti IBAN'ıma ama para hala gelmedi. Dun geceden beri hala gelmedi. Papara kullanıyorum.
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.599 Makaleler 4 Çözümler 57 17 Kasım 2023 #2 The Ratex dedi: Merhaba. Bir arkadasim dün gece 1000 lira atti IBAN'ıma ama para hala gelmedi. Dun geceden beri hala gelmedi. Papara kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bekleyen havale/eft işlemlerine baksın arkadaşın mobilde ne durumda olduğu gözükür.
The Ratex dedi: Merhaba. Bir arkadasim dün gece 1000 lira atti IBAN'ıma ama para hala gelmedi. Dun geceden beri hala gelmedi. Papara kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bekleyen havale/eft işlemlerine baksın arkadaşın mobilde ne durumda olduğu gözükür.
cengz20 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #3 The Ratex dedi: Merhaba. Bir arkadasim dün gece 1000 lira atti IBAN'ıma ama para hala gelmedi. Dun geceden beri hala gelmedi. Papara kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Papara da maalesef oyle bir durum var. Önceden bir 5 TL falan atarak deneseydiniz keşke. Aynı durumu ben de yaşamıştım ve para yok oldu maalesef.
The Ratex dedi: Merhaba. Bir arkadasim dün gece 1000 lira atti IBAN'ıma ama para hala gelmedi. Dun geceden beri hala gelmedi. Papara kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Papara da maalesef oyle bir durum var. Önceden bir 5 TL falan atarak deneseydiniz keşke. Aynı durumu ben de yaşamıştım ve para yok oldu maalesef.
The Ratex Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #4 cengz20 dedi: Papara da maalesef oyle bir durum var. Önceden bir 5 TL falan atarak deneseydiniz keşke. Aynı durumu ben de yaşamıştım ve para yok oldu maalesef. Genişletmek için tıkla... Ee hiç gelmedi mi? Yani başka gun falan.
cengz20 dedi: Papara da maalesef oyle bir durum var. Önceden bir 5 TL falan atarak deneseydiniz keşke. Aynı durumu ben de yaşamıştım ve para yok oldu maalesef. Genişletmek için tıkla... Ee hiç gelmedi mi? Yani başka gun falan.
Slmbneymen Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.673 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White İşlemci : Intel i7-14700K Anakart : MSI Pro Z790-A Max Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16) Depolama : Kingston 2TB M2 ssd Kasa : NZXT H9 Elite Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360 Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE Kulaklık : SteelSeries Arctis 9 Klavye : Asus ROG Strix Scope II Mouse : Glorious Model O Wireless White Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 17 Kasım 2023 #5 Müşteri temsilcisi ile konuşun sorun onlar daha iyi bilir. The Ratex dedi: Merhaba. Bir arkadasim dün gece 1000 lira atti IBAN'ıma ama para hala gelmedi. Dun geceden beri hala gelmedi. Papara kullanıyorum. Genişletmek için tıkla...
Müşteri temsilcisi ile konuşun sorun onlar daha iyi bilir. The Ratex dedi: Merhaba. Bir arkadasim dün gece 1000 lira atti IBAN'ıma ama para hala gelmedi. Dun geceden beri hala gelmedi. Papara kullanıyorum. Genişletmek için tıkla...
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.312 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #6 Papara'ya sadece kendi adınıza olan hesaplardan para yollayabilirsiniz. Arkadaşınızın attığı para gelmez size.
Papara'ya sadece kendi adınıza olan hesaplardan para yollayabilirsiniz. Arkadaşınızın attığı para gelmez size.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.160 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #7 Arkadaşınızdan para eksildi mi? Ben de Papara'da olmasa da aynı durumu yaşadım ama para atan hesaptan para eksilmemişti.
Arkadaşınızdan para eksildi mi? Ben de Papara'da olmasa da aynı durumu yaşadım ama para atan hesaptan para eksilmemişti.
F Furkan242 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 104 17 Kasım 2023 #8 başka bankadansa açıklamaya papara numaranı girmesi lazım ama bunu yapmıştır zaten değil mi The Ratex dedi: Ee hiç gelmedi mi? Yani başka gun falan. Genişletmek için tıkla...
başka bankadansa açıklamaya papara numaranı girmesi lazım ama bunu yapmıştır zaten değil mi The Ratex dedi: Ee hiç gelmedi mi? Yani başka gun falan. Genişletmek için tıkla...
cengz20 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #9 The Ratex dedi: Ee hiç gelmedi mi? Yani başka gun falan. Genişletmek için tıkla... Yok hayır gelmedi ancak Papara'yı arayıp bir danışabilirsiniz.
The Ratex dedi: Ee hiç gelmedi mi? Yani başka gun falan. Genişletmek için tıkla... Yok hayır gelmedi ancak Papara'yı arayıp bir danışabilirsiniz.
Slmbneymen Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.673 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White İşlemci : Intel i7-14700K Anakart : MSI Pro Z790-A Max Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16) Depolama : Kingston 2TB M2 ssd Kasa : NZXT H9 Elite Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360 Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE Kulaklık : SteelSeries Arctis 9 Klavye : Asus ROG Strix Scope II Mouse : Glorious Model O Wireless White Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 17 Kasım 2023 #10 bdrhncagriozdmrr dedi: Papara'ya sadece kendi adınıza olan hesaplardan para yollayabilirsiniz. Arkadaşınızın attığı para gelmez size. Genişletmek için tıkla... Ama IBAN eklendi. IBAN'a atarak olmaz mj.
bdrhncagriozdmrr dedi: Papara'ya sadece kendi adınıza olan hesaplardan para yollayabilirsiniz. Arkadaşınızın attığı para gelmez size. Genişletmek için tıkla... Ama IBAN eklendi. IBAN'a atarak olmaz mj.