Laveria fredy Decipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 17 Kasım 2023 #11 Papara'da bu tarz sıkıntılar oluyor maalesef.
OmrFrka Centipat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 5 Yer Dortmund Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #12 Papara IBAN'a para yollarken, yollayan kişi açıklama kısmına Papara numaranı yazması lazım, eğer yazmaz ise para boşta kalıyor, arkadaşın bankayı arasın
Papara IBAN'a para yollarken, yollayan kişi açıklama kısmına Papara numaranı yazması lazım, eğer yazmaz ise para boşta kalıyor, arkadaşın bankayı arasın
Whion Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 336 Çözümler 1 17 Kasım 2023 #13 bdrhncagriozdmrr dedi: Papara'ya sadece kendi adınıza olan hesaplardan para yollayabilirsiniz. Arkadaşınızın attığı para gelmez size. Genişletmek için tıkla... Hayır yeni özellik geldi ve herkesin kendine ait ibanı var ve herkes o ibana para atabilir
bdrhncagriozdmrr dedi: Papara'ya sadece kendi adınıza olan hesaplardan para yollayabilirsiniz. Arkadaşınızın attığı para gelmez size. Genişletmek için tıkla... Hayır yeni özellik geldi ve herkesin kendine ait ibanı var ve herkes o ibana para atabilir
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 17 Kasım 2023 #14 bdrhncagriozdmrr dedi: Papara'ya sadece kendi adınıza olan hesaplardan para yollayabilirsiniz. Arkadaşınızın attığı para gelmez size. Genişletmek için tıkla... Hayır geliyor hocam ben her zaman attırıyorum.
bdrhncagriozdmrr dedi: Papara'ya sadece kendi adınıza olan hesaplardan para yollayabilirsiniz. Arkadaşınızın attığı para gelmez size. Genişletmek için tıkla... Hayır geliyor hocam ben her zaman attırıyorum.
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.312 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #15 Whion dedi: Hayır yeni özellik geldi ve herkesin kendine ait ibanı var ve herkes o ibana para atabilir Genişletmek için tıkla... Evet şimdi farkettim.
Whion dedi: Hayır yeni özellik geldi ve herkesin kendine ait ibanı var ve herkes o ibana para atabilir Genişletmek için tıkla... Evet şimdi farkettim.
cengz20 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #16 bdrhncagriozdmrr dedi: Papara'ya sadece kendi adınıza olan hesaplardan para yollayabilirsiniz. Arkadaşınızın attığı para gelmez size. Genişletmek için tıkla... Yok hayır öyle değil.
bdrhncagriozdmrr dedi: Papara'ya sadece kendi adınıza olan hesaplardan para yollayabilirsiniz. Arkadaşınızın attığı para gelmez size. Genişletmek için tıkla... Yok hayır öyle değil.
Lightbringerr Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 592 Çözümler 3 17 Kasım 2023 #17 Dun 600 lira ile test ettik para geldi bana. Calisiyor yeni herkese ozel IBAN adresi.
A atomicbomb61 Picopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 340 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #18 Lightbringerr dedi: Dun 600 lira ile test ettik para geldi bana. Calisiyor yeni herkese ozel IBAN adresi. Genişletmek için tıkla... Agam sana atan kişi hangi bankadan attı? ve açıklamaya papara numarasımı girdi yoksa sade ibanmı
Lightbringerr dedi: Dun 600 lira ile test ettik para geldi bana. Calisiyor yeni herkese ozel IBAN adresi. Genişletmek için tıkla... Agam sana atan kişi hangi bankadan attı? ve açıklamaya papara numarasımı girdi yoksa sade ibanmı