ANILTEK
Centipat
Daha fazla
Merhaba, ıninal'ın kapatılmasıyla birlikte Netflix ve Spotify ödemeleri ile Steam ve Epic Games'ten oyun satın almak amacıyla Tosla kart edindim. Kartıma 310 TL yüklememe rağmen herhangi bir işlem gerçekleştiremiyorum. Belki hesabım bloke olmuştur ya da kartı onaylamam gerekiyordur diye Tosla uygulamasına giriş yaptım; ancak hiçbir bildirim, uyarı ya da kartla ilgili bir bilgiye rastlamadım. Kartın bloke olduğuna dair herhangi bir işaret de yoktu.
Hesap doğrulama adımlarında adres numarası, T.C. Kimlik ve yüz tanıma gibi işlemleri tamamladım; fakat bir kredi kartım olmadığı için IBAN doğrulamasını gerçekleştiremiyorum. Ayrıca müşteri hizmetleri hafta sonları çalışmıyor.
Bu nedenle sizden iki konuda yardım rica ediyorum:
Hesap doğrulama adımlarında adres numarası, T.C. Kimlik ve yüz tanıma gibi işlemleri tamamladım; fakat bir kredi kartım olmadığı için IBAN doğrulamasını gerçekleştiremiyorum. Ayrıca müşteri hizmetleri hafta sonları çalışmıyor.
Bu nedenle sizden iki konuda yardım rica ediyorum:
- IBAN gerektirmeyen hesap doğrulama sistemi olan veya doğrulama yapmadan da işlem yapılabilen bir ön ödemeli kart öneriniz var mı?
- Tosla hesabımdaki paramı ve verdiğim kişisel bilgileri nasıl geri alabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: