%60'ı Suriyeli diye Türk vatandaşın suçu ne? Fatih'in durumunu bilmiyorum ama velev ki @Maxtoric 'in dediği gibi olsa ve berbat durumda olsa, Türk vatandaş niye bunu kabul etsin ki? Yani bana ne Suriyeliden?
Türklerde arada kaynıyor ama ekrem imamoğlu gelen bütçeyle çoğu ilçeye yardım etmeyw çalışıyor.
Mehmet şimşek bir şeyler onayladı onlar da gelsin bakıyım ondan sonra görün siz adam kısıtlı bütçeyle neler yaptı.
Fatih konusunuda gelirsek adamın yaptığı icraatler var gidin bakın derim.
Türklerde arada kaynıyor ama ekrem imamoğlu gelen bütçeyle çoğu ilçeye yardım etmeyw çalışıyor.
Mehmet şimşek bir şeyler onayladı onlar da gelsin bakıyım ondan sonra görün siz adam kısıtlı bütçeyle neler yaptı.
Fatih konusunuda gelirsek adamın yaptığı icraatler var gidin bakın derim.
Ben İmamoğlu'yla alakalı bir yorum yapmadım yada icraatlerle ilgili. Savunma şeklinle ilgili yorum yaptım. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mentalitesiyle yapılmış bir yorum bu.
İzın verirlermi sizce efendim öyle bir şeye,bolu küçük bir şehir mülteci sayısı azdı o yüzden kolay oldu.
Ama istanbul Türkiyenin merkezi o yüzden mülteci sayısı da fazla kaçak olan kaç kişi var siz düşünün isyan bile çıkar belki bu nedenden dolayı.
Zaten onları seven bir hükümet var başta yapsa hükümet yapardı.
Ben imamoğlu'yla alakalı bir yorum yapmadım ya da icraatlerle ilgili. Savunma şeklinle ilgili yorum yaptım. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mentalitesiyle yapılmış bir yorum bu.
Yoo ben o anlamda yorum yapmadım.
Bu arkadaş sanki hiçbir şey yapmamıs gibi anlatmış ben o yüzden böyle bir yorum yaptım.
Türklerin çoğunlukta olduğu ilçelere yatırım yapmak varken neden suriyelilerin yoğunlukta olduğu bir ilçeye yardım etsin.Bir de oradakilerin çoğu Üsküdar civarlarına taşındi (türkler için söylüyorum) zaten Fatih belediyesine yeterli para geliyor o orayı yönetiyor.
Maalesef, ben Fatih'te bir katkısını göremedim. Fatih iyi bir ilçe olmasına rağmen sadece Fatih Belediyesi bakıyor. O da olmasa güzelim ilçe bertaraf olacak.
Bunlara bir şey anlatmaya kalkma, anlamazlar ve linçlerler. Ben Esenyurt'tayım. Geldiklerinden beri yollar sürekli çöküyor, otobüsler ve metrobüsler yollarda kalıyor, yolları kazıp kazıp bırakıyorlar, hiç bir hizmet yapmıyorlar. Ama bunu dile getirirsen hemen linçlerler.
Yine troller doluşmuş tabi hemen birbirlerine beğeniler atılmış. Atanlar şaşırtmadı hatta görünce kesin direkt beğenmiştir dedim, doğru tahmin ettim. Arkadaşlar zaten görsellerle bir güzel yine rezil etmişler. Trollerin yaptığı eleştiriler de eleştiri olsa keşke. Metro 15 TL imiş, vay anasını be.
İstanbul'da yaşayan çelik gibi sinirlere sahiptir. Geçen yılın sonlarında 1 hafta gittim, geldiğim ilk gün yol sonrası 1 saat dolmuş bekledim. Dolmuş'da maşallah isminin hakkını veriyordu.
Yolda da bir abla dolmuş şoförü ile kavga ediyordu mis gibi.
Ben 10 yıl bu şehirde nasıl yaşadım bilmiyorum. Gerçi bayağı değişmişti son gördüğümden beri.
Bu ödülü hakikaten kim verdi yahu? Günlerdir şu İstanbul Senin uygulamasına kaydolmaya çalışıyorum. Numaramı girdikten sonra Devam'a basıyorum, hâlâ ayni. Arkadaşımla konuşuyordum. O da metrobüste internete bağlanmaya yarayan uygulamaya kaydolurken de böyle oluyor dedi.