İç ekranı kırık A70'den bilgisayara veri aktarımı nasıl yapılır?

Yaxinom

Centipat
Daha fazla  
Merhaba benim A70 telefonumun iç ekranı kırıldı telefonda şifre var bunun sonucunda ne ekranı görebiliyorum ne de dokunmatik çalışıyor. Kies uygulamasını denedim telefonunuz desteklenmiyor diyor Smart Switch denedim Smart Switch'te ise telefonu hiç algılamıyor. Telefon çalışıyor, bu verileri nasıl bilgisayara aktarabilirim acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

Tip-C kablo ile destekleyen bir mönitöre görüntü aktarıp deneyebilirsin. Veya telefonu recovery moda alıp TWRP yükleyip dosyalara erişebilirsin. Ben Redmi Note 8 cihazımda TWRP kurup kurtarmıştım dosyalarımı.

Merhaba benim A70 telefonumun iç ekranı kırıldı telefonda şifre var bunun sonucunda ne ekranı görebiliyorum ne de dokunmatik çalışıyor. Kies uygulamasını denedim telefonunuz desteklenmiyor diyor Smart Switch denedim Smart Switch'te ise telefonu hiç algılamıyor. Telefon çalışıyor, bu verileri nasıl bilgisayara aktarabilirim acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

Samsung cihazlarda eskiden kullanılan bir program vardı PC'ye kurduğun zaman telefonun ekranını bilgisayara yansıtıyor emulator gibi kullanıp istediğini yapabiliyordun adını hatırlamıyorum fakat Samsung'un kendi uygulaması idi, uygulama paketlerini incele hem aktarım hem yansıtma özelliği vardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı