İç ekranı kırılan telefonun komple ekranı mı değişir?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, telefonumun iç ekranı kırıldı. Komple ekranımı değiştirirler yoksa sadece iç ekranı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İç ekranla dış ekranın herhangi bir bağlantısı yok. Asıl görüntüyü veren iç ekrandır. Dış ekran basit bir çerçeve sadece. Teknik olarak iç ekranın zarar görebilmesi için dış ekranın da hasar görmesi gerekiyor. Ancak sorunu cevaplayacak olursak, evet iç ekranı değiştirirler.

Ekran paneli ve dokunmatik panel birbirinden ayrılabiliyor ama bu işlem genelde ön cam kırıklarında ekran panelini kurtarmak için yapılır.

Sizin her şekilde ekran parası vermeniz gerekecek, bütün olarak taktırırsanız daha ucuza gelir. İşçilik ücreti azalır.

Hocam çok garip gelecek belki de telefonun dış ekranı sapasağlam sağ altta iç ekranda çatlak var onun yuzunden komple goruntu gelmiyor.

Hocam değişir, mesela Samsung modellerinde sadece iç ekran değişirken iPhone telefonlarda tüm ekran değişiyor.

Merhaba üstünden baya zaman geçmiç ama benim telefonum bugün kırıldı hem ekranda sararmalar var hemde çatlakları tırnağımla sürtünce hissediyorum. Hem iç hemde dış ekran mı değiştirilecek

Hocam ben garantiye vermiştim cihaz Samsung A70 Ti komple ekranı değiştirdiler dış ve iç ekran değişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…