İç mimarlık çevre tasarımı vs iç mimarlık

628029

Decapat
Merhaba birisi eşit ağrlık diğeri sayısal çevre tasarımında peyzajda öğreniyorsunuz daha avantajlı gibi ama bilgim olmadığı için bilemiyorum. Sizce hangi bölümü seçmeliyim?

@Blackbeard sizi gördüm bir konuda şu an ne yapıyorsunuz tavsiye eder misiniz bu bölümü? Hangi üniversiteden mezunsunuz?

Son düzenleme:

Üniversiteye göre değişir tabii ama mimarlık ile çap imkanı olduğunu için ben iç mimarlığı seçerdim.

İç mimarlık çevre tasarımında da çap varmış.

İç mimarlık ve çevre tasarımındada yapabilirsin. Benim birkaç arkadaşım mimarlıkla beraber götürdü ama bayağı zorlandılar. Şu an bir kamu kurumunda meslekte kullanılan programların dersini veriyorum. Stresli bir hayat sevmiyorsan önermem.

çok sağ olun hangi üniversitedeydiniz

Merhaba birisi eşit ağırlık diğeri sayısal çevre tasarımında peyzajda öğreniyorsunuz daha avantajlı gibi ama bilgim olmadığı için bilemiyorum. Sizce hangi bölümü seçmeliyim?

Eğer müteahhit bir akraban varsa ikisi de yazılır, müteahhit akraban yoksa ikisi de yazılmaz. Eğer iş bulma veya asgari ücrete çalışma tereddütleriniz varsa inşaat sektöründen uzak durun.

Eğer müteahhit bir akraban varsa ikisi de yazılır, müteahhit akraban yoksa ikisi de yazılmaz. Eğer iş bulma veya asgari ücrete çalışma tereddütleriniz varsa inşaat sektöründen uzak durun.

İş bulmada problem yok dedem 40 babam 25 yıldır falan bu işlerle uğraşıyor İstanbul'da. Tanıdıklar vs. de var iş bulmada bir problemim yok 1 2 yıl bir yer de çalışıp işi tamamen öğrenip sonra kendi ofisimi açmayı düşünüyorum inşallah.

Ya babamla devam ederiz ya da ofisden müşteri gibi.

Aslında okumadan da yapabileceğim bir iş ama ailem illa oku diyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…