Shyquick
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar zamanında YouTube kanalım vardı. 2K takipçim vardı ve bıraktım. Oyun videoları çekiyordum. Yeni baştan YouTube kanalı açacağım. Ne tür içerik çekeceğimi bilmiyorum. Oyun videoları artık sıkıyor ve izlenmiyor bence. Çok da yoruluyorum onları çekerken. YouTube ve Instagram da içerik üreteceğim. Yani mizah falan da sıkar beni. Daha çok teknoloji odaklı içerikler mi çeksem bilmiyorum. Bir de felsefeye ilgim var. Felsefe ve teknolojiyi beraber yürüteyim diyorum ne dersiniz? Sizden de yardım alayım? Instagram da nedense içimden bir ses içerik üretme diyor. YouTube yeter diyor. Özellikle YouTube bakıyorum adam yeni kanal açmış. Bir video yapmış çok güzel. O videodan sonra bayağı abone yorum ve beğeni geldi. Yorum yapmak önemli galiba. Algoritma olarak seni ön plana çıkarıyor herhalde. ChatGPT sordum birkaç tane video önerisi yaptı.
“Ben robot değilim” testleri nasıl çalışıyor?
Bilgisayar parçaları nasıl birbiriyle konuşur?
Yapay zekâ nasıl öğrenir?
Gibi. Ayrıca ben short videoları çekeceğim ilk başta. Birkaç görsel ve ses eklerim.
“Ben robot değilim” testleri nasıl çalışıyor?
Bilgisayar parçaları nasıl birbiriyle konuşur?
Yapay zekâ nasıl öğrenir?
Gibi. Ayrıca ben short videoları çekeceğim ilk başta. Birkaç görsel ve ses eklerim.