İçerik önerisi

Günümüzde insanların odak süresi bayağı kısaldı. Eğer insanların videona olan ilgisini ve odasını kaybetmesini istemiyorsan sen konusurken arka planda hareket edecek bir video veya geçiş animasyonları eklemeni tavsiye ederim.

Ben edit olarak canvayı öneririm yapay zeka ile arattırıyorsunuz istediğinizi buluyor.

Şimdi içerikten ziyade insanlar 2018 yılından sonra aşağı kaydırdıkları binlerce videonun geri gelmesiyle uzun içeriklere olan ilgilerini kaybettiler. Bu nedenle çevremdende örnek vererek TikTok, Shorts, Reels gibi 2013 Yılında yapılan Vine içerikleri gibi kısa ve doyurucu videolar daha çok talep görüyor. 500Milyon izlenmeden yüksek paralar kazananları gördüm. İçeriğe gelecek olursak Yabancı bir belgeseli veya motivasyon videosunu Türkçeleştirerek ciddi yerlere varabilirsiniz. Örnek veriyorum. Enes Batur Daireden son çıkan kazanır tamamen yabancı uyarlamasıydı fakat ilk yaptığı için özgün içerik oluyor.

Algoritma kısmına gelirsek

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam yabancı bir motivasyonu türkçeye mi çevireyim yani?

Hocam yabancı bir motivasyonu türkçeye mi çevireyim yani?
Sadece örnek verdim her şey olabilir aklınıza gelebilecek. Mantıklı bir fikir ama yapılabilir.

Veya bunun gibi instagramda film kısa kesit sayfaları çok tutuyor.

Anlatmak istediğinizi anladım hocam kısaca teknoloji editörü olmak istiyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı