YouTube İçerik üretmeye nereden başlanmalı?

Zaten kaliteli içerik yaparsanız Shorts'dan kitle elde etmek su gibi geliyor cidden kendi sesinizi kullanıp detaylı ve kısa kesilmis bilgi videoları çekin.
internette bulduğum kanalların yüksek abonelileri hep shorts videosundan galiba 100 milyon izlenmiş adamın shorts videoları ama satıyor kanalını acaba aboneleri botmudur

İnternette bulduğum kanalların yüksek abonelileri hep Shorts videosundan galiba 100 milyon izlenmiş adamın Shorts videoları ama satıyor kanalını acaba aboneleri bot mudur?

Bot basıldıgı sürece 100M izlenmede olur 1 milyar ama algoritması çökünce satmak istemiştir.

Ben geçen yıl çeviri kanalı açtım, kanalı açtığımda böyle dizi film yorumlarında aboneleşme kanallarında falan 15-20 abone aldım daha sonra böyle popüler yabancı şarkıların çevirilerini yaptım 100 aboneye kadar çektim. Şu an kanala içerik üretmiyorum abone sayım 140. siz de deneyebilirsiniz böyle.

Nasıl kasabilirim peki.

Algoritma bir defa çökünce geri çıkmıyor mu ve de nasıl düşerki.

Bir defa çöktümü uzun sürer ya da kısa sürer oda YouTube'un insafına bağlı bir şey ama hesap alıyorsanız uzun sürer.

Aldığınız hesabın içinde ne yaşandı onu bile bilmiyorsunuz sonuçta? Adam hesabı verir organik takipci diye bir bakıyorsunuz izlenmeler 100'u geçmiyor cidden kendi içeriginizi üretin.

Aldığınız hesabın içinde ne yaşandı onu bile bilmiyorsunuz sonuçta? Adam hesabı verir organik takipci diye bir bakıyorsunuz izlenmeler 100'u geçmiyor cidden kendi içeriginizi üretin.
reis sövüceksin ama son birşey diyicem abonesi doğal videoları duran kanal alsak ne olur kendi attığı videolardan belli olur zaten

Technopat Haberler

Geri
Yukarı