For East Troop
Hectopat
Halk arasında bir tabirle çok hafif olduğu belli hocam. Benlik bir sigara değil.Malbora touch Blue adamdır hocam.
Halk arasında bir tabirle çok hafif olduğu belli hocam. Benlik bir sigara değil.Malbora touch Blue adamdır hocam.
Halk arasında bir tabirle çok hafif olduğu belli hocam. Benlik bir sigara değil.
Ayda 100-150 lira fark ediyor hocam, dediğiniz doğru ama insana koyuyor işte.Marlboro red bakabilirsin benim tercihim Edge.
5TL daha fazla ver daha kaliteli iç 5TL para değil bu zamanda ekmek alınmıyor.
O tür gruplara biraz uzağım, ciğerleri çok mahvediyorlar. 1 hafta Winston Dark Blue içeyim dedim yürüyemez hale geldim, çok fark ediyor.Babam ne varsa artık West navyden vazgeçemiyor belki senin de hoşuna gider.
Ayda 100-150 lira fark ediyor hocam, dediğiniz doğru ama insana koyuyor işte.
O tür gruplara biraz uzağım, ciğerleri çok mahvediyorlar. 1 hafta winston Dark Blue içeyim dedim yürüyemez hale geldim, çok fark ediyor.
Sizin babanın bağışıklık iyidir, bıraksa tam olurVallahi adam dimdik sapasağlam bizim babada sıkıntı var o zaman galiba.
Çok ağır kokuyor hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.