İçimi, tadı güzel sigara önerisi

Arkadaşlar önceden uzun parliament içiyordum malum fiyatı zamlardan sonra 38 lira oldu. Ben de tekel 2000, uzun lark falan denedim fakat o tadı vermiyor. Sonra uzun chesterfield aldım, biraz tatmin etti gibi. Sizce bundan devam edeyim mi yoksa farklı bir öneriniz var mı? Fiyatı 33 lira uygun da diğerine göre. Sizce parliamante dönmeli miyim? Yani isim abartması mı yoksa diğer sigaralardan farksız mı? Görüşleriniz bekliyorum.
Muratti Rosso dene bide hocam içimi parlementden ağır ama

American Legend kullanıyorum eğer düzgün bir yer bulursan 15-20 TL'ye alabilirsin. Ben Batum'a yakın olduğum için freeshoplardan alıyorum 10 paket 6 euro

4 Yıldır Parliament kullanıyordum inan bu meredin tadı resmen şarap...

Parlament devammm. Paran yoksa parlament varsa da parlament parlament her yerde parlament içmezsen seni dışlayabilirler.

Bu arada yaşını 31 girmişsin yaşın kaç merak ettim 31 olmadığı kesin gibi.

Sigara beyinde dopamin hormonu salgılatır. Dopamin içiciye haz verir, konsantrasyonunu arttırır, enerji düzeyini yükseltir. Bu yüzden.

Enerji düzeyini yükseltir yazıp bırakmışsın devamını da ben söyleyim. Yüksek stres,ani sinir atakları,damar tıkanıklığı felan filan kısa sürede bunlar görülmez ama 5 seneden fazla kullanırsan olur. Bendede başladı bu arada :D

American Legend kullanıyorum eğer düzgün bir yer bulursan 15-20 TL'ye alabilirsin. Ben Batum'a yakın olduğum için freeshoplardan alıyorum 10 paket 6 euro

4 Yıldır Parliament kullanıyordum inan bu meredin tadı resmen şarap...
Vay be 6 euro'ya 10 paket sigara ha ? 😳 Biz 120 liraya 4 paket sigara alamıyoz. Enflasyon %300'den fazla bence. 😳

Technopat Haberler

Geri
Yukarı