iCloud destekteyen en ucuz iPhone hangisi?

iOS 15 ve üzeri işletim sistemiyle çalışan bir model seçebilirsiniz. Örneğin: 6s veya SE 1. nesil.

Tavsiyem iPhone 8 modeline yakın bir model alman. iPhone 6 ve 7 için düzgün pil bulma ihtimalini oldukça düşük buluyorum. Zira artık piyasadan kalktı gibi ürünleri. En son 3 ay evvel iPhone 6 için pil değiştirmek istemiştim. GSM sahibi ise bana "At gitsin abi iPhone 6ya tamir yapan yer çok az bulursun" demişti.

Tavsiyem iPhone 8 modeline yakın bir model alman. iPhone 6 ve 7 için düzgün pil bulma ihtimalini oldukça düşük buluyorum. Zira artık piyasadan kalktı gibi ürünleri. En son 3 ay evvel iPhone 6 için pil değiştirmek istemiştim. GSM sahibi ise bana "at gitsin abi iPhone 6ya tamir yapan yer çok az bulursun" demişti.

Aramayı aktarsın yeterli.

Sanırım yurt dışı telefonun süresi bitti ve iCloud eşlemesi yaparak aramaları süresi biten telefona yapmak istiyor ama şöylede bir durum var arama eşleyebilirsin ama internet sıkıntısı da çekersin şarjı iyi giden bir iPhone şart sana dostum.

Sanırım yurt dışı telefonun süresi bitti ve iCloud eşlemesi yaparak aramaları süresi biten telefona yapmak istiyor ama şöylede bir durum var arama eşleyebilirsin ama internet sıkıntısı da çekersin şarjı iyi giden bir iPhone şart sana dostum.

Yeni batarya alırsak 1 gün gider ya en kötü mini batarya taşırız kısa kabloyla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı