İcloud otomatik yedekleme sorunu çok enteresan

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, iphone 5s kullanırkende aynı sorunu yaşadığımdan dolayı icloud kullanmamaya başladım iphone 6 aldım 8.2 yüklü bu gün icloud kullanayım dedim ve aynı sorun ile baş başayım.
Sorun :
telefon wifi ye bağlı ve icloud otomatik yedekleme ve şimdi yedekleyi tıkladığımda şirketimizin ağındaki kablolu ve kablosuz hiç bir bilgisayar internete giremiyor, yani iphone diğer bilgisayarların ( ağın ) internetini kesiyor sadece kendi kullanıyor, ttnet ile görüştüm çözüm bulamadılar apple ile görüştüm ilk defa duyuyoruz dediler ve çözüm bulamadık, bu konu hakkında bilginiz varmı ?

Bu arada modem markası Huawei HG630a

İnternette biraz araştırdımda modeminiz hakkında baya problemli modemmiş siz bence modemini değiştirin. :)

yan komşuda denedim orada sıkıntısız diğer bilgisayarlar internete giriyor airties marka modem kullanıyor sorun benim modemde fakat bir ayarı olmalı bunun ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı