Çözüldü iCloud'daki numaralar nasıl Samsung'a geçirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Selamlar maillere erişimimi kaybettim ve 750 civarı numaram kayboldu. ICloud'da numaralar mevcutmuş sanırsam. Nasıl Samsung'a geçiririm acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar maillere erişimimi kaybettim ve 750 civarı numaram kayboldu. ICloud'da numaralar mevcutmuş sanırsam. Nasıl Samsung'a geçiririm acaba?

Hocam geçmiş olsun öncelikle birkaç yolu var diye biliyorum ama en kolayı iCloud hesabına webden girip kişileri dışa aktarmak genelde vcard formatında bir dosya indirmen gerek sonra sonra bu dosyayı telefonuna atıp kişilere içe aktar seçeneğini bul Samsung telefonda kişiler uygulamasında olur genelde bu ayar.

Eğer iCloud'a erişiminiz varsa iCloud.com'a girerek şuradan alabilirsiniz:
1744224088408.png

Sağ olun arkadaşlar teşekkür ederim fotograflar ıcınde mı aynı sekıl? Yapayım.

Evet yedeklıymıs googler kişiler üzerinde de 250 adet numara buldum bunları da aynı formatta atıyorum fakat bunlar rehbere gelmıyor sorun nedır kı.
Çok özür dileyerekten, biraz daha açma şansınız var mı acaba tam anlayamadım Google Kişiler üzerinde de aynı formatta atıyorum derken iCloud'taki rehberi mi alamadınız yoksa Google üzerindekini mi?

Çok özür dileyerekten, biraz daha açma şansınız var mı acaba tam anlayamadım Google kişiler üzerinde de aynı formatta atıyorum derken ICloud'taki rehberi mi alamadınız yoksa Google üzerindekini mi?

iCloud üzerindeki numaraları dedıgınız şekilde tek seferde aktardım bu sefer de erişemediğim Google hesabım da 250 adet daha numara buldum aynı vcf formatın da aynı şeylerı yaptım da onları aktaramadım. Biraz karışık anlattım kusura bakmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı