ICQ nasıl kullanılır?

Bu ülkede sosyal medya %90 yasaklı olduğundan bu programdan başka bir şansım yok. Ama yine de kullanmamaya özen göstereceğim. Teşekkürler.
Anlıyorum hocam sizin adınıza üzülmemek te elde değil tabii. VPN ile vs. girebiliyorsunuz diye biliyorum sitelere. Modem ayarlarından DNS eklerseniz olabilir ama yasal süreci nedir bilemem, sizin için üzülüyorum.

Anlıyorum hocam sizin adınıza üzülmemek te elde değil tabii. VPN ile vs. girebiliyorsunuz diye biliyorum sitelere. Modem ayarlarından DNS eklerseniz olabilir ama yasal süreci nedir bilemem, sizin için üzülüyorum.

Bildiğim bir VPN yok maalesef bügüne kadar bildiğim tüm VPN'leri teker teker kapattılar. Okul bitince yurt dışına kaçmayı planlıyorum.

Bildiğim bir VPN yok maalesef bügüne kadar bildiğim tüm VPN'leri teker teker kapattılar. Okul bitince yurt dışına kaçmayı planlıyorum.
Hocam uyguna açık bir DNS alırsanız *ŞİMDİLİK* sizi götürür. Tabii orada pahalıya kaçabilir. Bir DNS adresi bulup iletebilirsem geri dönüş yaparım.

Hocam DNS işine bulaşmayın. Başınız yanar, üzgünüm ama DNS ve VPN ile bir şekilde girerseniz internet sağlayıcınız polisinize bildiriyor ve yakalanma kararı çıkartıyor. Ben böyle zulüm görmedim gerçekten sizin adınıza üzülüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…