- Makaleler
- 19
Hocam güncelleştirmeleri yapıyorum ama çok yavaş bir de ASUS Armoury Creator yazılımı yüklenirken bir yerde kalıyor. Sizce sorun ne?
İnternetin yavaş olabilir.
Hocam güncelleştirmeleri yapıyorum ama çok yavaş bir de ASUS Armoury Creator yazılımı yüklenirken bir yerde kalıyor. Sizce sorun ne?
Hocam bunlarda yüklendi şimdi aygıt yöneticisinde eksik olan ne varsa onu yükleyip BIOS mu güncelleyeyim?İnternetin yavaş olabilir.
Hocam bunlarda yüklendi şimdi aygıt yöneticisinde eksik olan ne varsa onu yükleyip BIOS mu güncelleyeyim?
Sağolun hocam çok teşekkür ederim kralsınız. Yani gün boyunca hep yardımcı oldunuz hakkınız ödenmez.Sırası fark etmez hocam, kafana hangisi eserse onu güncelle.![]()
Sağ olun hocam çok teşekkür ederim kralsınız. Yani gün boyunca hep yardımcı oldunuz hakkınız ödenmez.
Çok teşekkür ederim hocam.İnsanlara yardımcı olmak için buradayız sonuçta hocam. Önemli değil. Sisteminizin tadını çıkartın.
hocam evet Win11 kurdum BIOS ayarından açıp kapatayım mı yoksa açıp masaüstüne girip öyle mi kapatayım?Windows 11 mi kurdunuz? BIOS'tan TPM ayarını kapayıp açın.
Hocam evet Windows 11 kurdum BIOS ayarından açıp kapatayım mı yoksa açıp masaüstüne girip öyle mi kapatayım?
Tamamdır hocam çok teşekkürler.1 kere kapat daha sonra BIOS'u kaydedip resetle daha sonra tekrar gir aç TPM'i kaydet ve Windows'a geç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.