PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 15 Ocak 2021 #1 Bu soğutucu nasıldır? Işıklandırması beni cezbetti. Fiyatına göre alınabilir mi? Kasada güzel durması benim için önemli. Kullanmayı düşündüğüm işlemci R5 5600X. Kasa da TD500 mesh. Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com @HABAR @FurknAslan @MisakiTaro.
Bu soğutucu nasıldır? Işıklandırması beni cezbetti. Fiyatına göre alınabilir mi? Kasada güzel durması benim için önemli. Kullanmayı düşündüğüm işlemci R5 5600X. Kasa da TD500 mesh. Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com @HABAR @FurknAslan @MisakiTaro.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #2 Fiyatını hak ediyor, o bütçede daha iyisi vardır belki ama iyi bir soğutucu.