ID-Cooling SE-224-XT-R inceleme

Güzel inceleme. OCCT testi de ekleseydiniz güzel olurdu.
OCCT yapacaktım, ancak sürekli crash veriyor. İşlemciden kaynaklı diyeceğim ancak OC falan yapamıyorum, yöntemini de bulamadım. Eğer düzelirse eklerim hocam.
Hayırlı olsun hocam, güzel bir inceleme olmuş.
Termal macunu kullanmayı düşünüyor musun?
Normalde kullanacaktım, ancak Snowman MTG10'un incelemesini de yapacağım için kullanma fırsatı bulamadım. Ancak onu da deneyeceğim.

Normalde kullanacaktım, ancak Snowman MTG10'un incelemesini de yapacağım için kullanma fırsatı bulamadım. Ancak onu da deneyeceğim.
O da ayrı bir inceleme olur, bu TDP'de bir işlemci ve bu seviyede bir soğutucuda yaklaşık 4W/m.K fark dereceye ne kadar yansıyor görmek güzel olur.
Kullanmayacaksan bana da verebilirsin tabii hayır demem .
Aynı espriyi iki sefer yaptım linç yemem inşallah .

OCCT yapacaktım, ancak sürekli crash veriyor. İşlemciden kaynaklı diyeceğim ancak OC falan yapamıyorum, yöntemini de bulamadım. Eğer düzelirse eklerim hocam.
Sürüm düşürün. V8.0.0 çok sorunlu. Bende V7.0.2 var, taş gibi çalışıyor.

Hayırlı olsun. Ben de çok beğeniyorum bu ürünü.
Macun 10.5 W/MK ama vizkozitesi yüksek bir macun sanırım, SE-234 ve SE-224-XT alanların genel şikayeti macunun çok katı olduğu yönünde.

Son sürüm hatalı, 6.2.0 indirip denesene merak ettim sıcaklık ne kadar olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…