N Noe Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #11 michaelscofield dedi: Düzgün termal macunla yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr budur değil mi hocam? Çok uygun fiyatı. Bir de Amazon.com.tr bu var bu da ARGB kasamın desteği yok ama yine RGB'sini açabilirim sanırım.
michaelscofield dedi: Düzgün termal macunla yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr budur değil mi hocam? Çok uygun fiyatı. Bir de Amazon.com.tr bu var bu da ARGB kasamın desteği yok ama yine RGB'sini açabilirim sanırım.
michaelscofield Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.987 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer İstanbul 20 Nisan 2024 #12 Noe dedi: Amazon.com.tr budur değil mi hocam? Çok uygun fiyatı. Bir de Amazon.com.tr bu var bu da ARGB kasamın desteği yok ama yine RGB'sini açabilirim sanırım. Genişletmek için tıkla... Ürün bu ama RGB konusunda bir bilgim yok sıkıntı olacağını zannetmiyorum yine de.
Noe dedi: Amazon.com.tr budur değil mi hocam? Çok uygun fiyatı. Bir de Amazon.com.tr bu var bu da ARGB kasamın desteği yok ama yine RGB'sini açabilirim sanırım. Genişletmek için tıkla... Ürün bu ama RGB konusunda bir bilgim yok sıkıntı olacağını zannetmiyorum yine de.
N Noe Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #13 Hocam çok teşekkür ederim ikinize Amazon.com.tr bir üst modeliymiş sanırım. Bunu almaya karar verdim.
Hocam çok teşekkür ederim ikinize Amazon.com.tr bir üst modeliymiş sanırım. Bunu almaya karar verdim.
michaelscofield Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.987 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer İstanbul 20 Nisan 2024 #14 Noe dedi: Hocam çok teşekkür ederim ikinize Amazon.com.tr bir üst modeliymiş sanırım. Bunu almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Bu ürün yurt dışından geliyor. 2 haftaya falan elinizde olur. Seçiminizi ona göre yapın.
Noe dedi: Hocam çok teşekkür ederim ikinize Amazon.com.tr bir üst modeliymiş sanırım. Bunu almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Bu ürün yurt dışından geliyor. 2 haftaya falan elinizde olur. Seçiminizi ona göre yapın.
N Noe Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #15 michaelscofield dedi: Bu ürün yurt dışından geliyor. 2 haftaya falan elinizde olur. Seçiminizi ona göre yapın. Genişletmek için tıkla... Evet hocam gördüm, acelem yok zaten beklerim teşekkürler tekrardan.
michaelscofield dedi: Bu ürün yurt dışından geliyor. 2 haftaya falan elinizde olur. Seçiminizi ona göre yapın. Genişletmek için tıkla... Evet hocam gördüm, acelem yok zaten beklerim teşekkürler tekrardan.
michaelscofield Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.987 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer İstanbul 20 Nisan 2024 #16 Noe dedi: Evet hocam gördüm, acelem yok zaten beklerim teşekkürler tekrardan. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Noe dedi: Evet hocam gördüm, acelem yok zaten beklerim teşekkürler tekrardan. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
H halilserkan Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.206 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #17 Yaklaşık 1700tl ye geliyor vergilerle hocam bilginize Noe dedi: Hocam çok teşekkür ederim ikinize Amazon.com.tr bir üst modeliymiş sanırım. Bunu almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla...
Yaklaşık 1700tl ye geliyor vergilerle hocam bilginize Noe dedi: Hocam çok teşekkür ederim ikinize Amazon.com.tr bir üst modeliymiş sanırım. Bunu almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla...
michaelscofield Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.987 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer İstanbul 20 Nisan 2024 #18 Evet 1500 1700 arası oluyor. Aralarında fark yok denecek kadar az AG400 alın hem yarı fiyatı hem hemen gelir.
Evet 1500 1700 arası oluyor. Aralarında fark yok denecek kadar az AG400 alın hem yarı fiyatı hem hemen gelir.
H halilserkan Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.206 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #19 michaelscofield dedi: Evet 1500 1700 arası oluyor. Aralarında fark yok denecek kadar az AG400 alın hem yarı fiyatı hem hemen gelir. Genişletmek için tıkla... Ag400 5800x3d ye yeter mi ki? Phantom spirit ondan iyi değil mi hem daha ucuza geliyor
michaelscofield dedi: Evet 1500 1700 arası oluyor. Aralarında fark yok denecek kadar az AG400 alın hem yarı fiyatı hem hemen gelir. Genişletmek için tıkla... Ag400 5800x3d ye yeter mi ki? Phantom spirit ondan iyi değil mi hem daha ucuza geliyor
michaelscofield Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.987 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer İstanbul 20 Nisan 2024 #20 halilserkan dedi: AG400 5800x3D ye yeter mi ki? Genişletmek için tıkla... Kaliteli termal macun ve ekstra fanla kasanın hava akışı iyiyse yeter. Ryzen 9 5950X soğutan videolarını izlemiştim.
halilserkan dedi: AG400 5800x3D ye yeter mi ki? Genişletmek için tıkla... Kaliteli termal macun ve ekstra fanla kasanın hava akışı iyiyse yeter. Ryzen 9 5950X soğutan videolarını izlemiştim.