Sıvı soğutucu öneriniz var mı ? Ya peerless i ya da sıvı soğutucu alacağım herhaldeKing çok fark yaratmaz.
Hocam soğutucuda 2 fan takılı zaten.Id cooling in fanını aldım taktım ona rağmen böyleSoğutucunuzun önüne Arctic P12 fanını takın, eski fanı da soğutucunun arkasına takın.
Sıvı soğutucu öneriniz var mı? Ya peerless i ya da sıvı soğutucu alacağım herhalde
Hocam soğutucuda 2 fan takılı zaten. ID-Cooling'in fanını aldım taktım ona rağmen böyle.
Kasa dark diamond pro mesh.Kasaya sığar muhtemelen.Anakartta Gigabyte b650m ds3h. Zamanında snowman T6 ultra vardı (farklı bir anakartla)onda ekran kartına değiyordu neredeyse fan klipsleriO işlemci için yetersiz gelmesi normal. Peerles assasin modelinin sığmama ihtimali olduğunu neye dayanarak söylediniz. Kasa ve anakart bilgisini paylaşın.
Kasa Dark Diamond Pro mesh. Kasaya sığar muhtemelen. Anakartta Gigabyte B650M DS3H. Zamanında Snowman T6 Ultra vardı (farklı bir anakartla)onda ekran kartına değiyordu neredeyse fan klipsleri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.