İdareye küfür etmenin cezası nedir?

Neden sürekli vicdan azabı ve pişmanlık çeksin ki? Özür diler, müdür affederse konu kapanır affetmezse cezasını çeker öyle konu kapanır.
Vicdan azabı çekmez. Elbette yalan söylemediği sürece.
İtiraf eder ve özür diler, eğer işe yararsa ileride sadece bu olayı ufak bir tebessümle hatırlar. (Ve belki hafif bir utanma 😄)
Eğer işe yaramazsa pişmanlık duyar. İtiraf ettiği için değil, en başında hakaret ettiği için. Duymalı da fakat bu şekilde değil...
 
Sana önerim önce ağır bir şey mi ona bak. Ağır değilse özür dile. Ağır ise sağlam bir yalan uydur.
 
Dostlar son durumu size anlatayım. Bu adam muhtemelen Perşembe günü gelecek ve bizi idareye şikayet edecek ancak, Ben ve arkadaşım hiç bir şekilde kızına hakaret etmedik ara sıra şakalarımız oldu ama aşağılayacak biçimde değildi. İdareye küfürlerden dolayı bizi şikayet edecekmiş onun haricinde bize yapabileceği bişey yok. Bulunduğum şehir bugün itibarıyla turuncu oldu ve okullar bundan sonra sadece 12'ler için devam edecek yani pazartesi idare de dahil personeller okulda olurlar yine. İdareye toplamda 3 küfür bulunuyor benim ettiğim küfür ailevi değerlere değil ama arkadaşımın ettiği 2 küfür ailevi değerlere ama kesinlikle ciddi edilmiş küfürler değil tamamen aptallığımızdan. Pazartesi arkadaşımla okula gidip o adamdan önce durumu idarede bizi tanıyan tek hocamıza anlatacağız gerekirse paspas yapacağımızı yemekhanede görev alacağımızı ama ailemizin bundan kesinlikle haberinin olmaması gerektiğini ifade edeceğiz. Kendi numaralarımızı verip eğer o adam gelirse bizi kendi numaramızdan çağırmalarını isteyeceğiz. Bu aralar idare çok yoğun ve disiplin aile vs. uğraşacağını hiç sanmıyorum.
 

Geri
Yukarı