[İDDİA] Gece 3.30'daki Game Awards etkinliğinde Half Life 3 duyurulacak

Ben yeni bir GoW oyunu ya da eski oyunların remake olacağının duyurulacağını düşünüyorum.
Eski oyunların Remake duyurusu 2025'in ilk 3 ayından birinde(Yanlış hatırlamıyorsam) Mart'ta yapılacak. En azından 1-2 ay önce çıkan iddia bu şekilde.

Eski oyunların Remake duyurusu 2025'in ilk 3 ayından birinde(yanlış hatırlamıyorsam) Mart'ta yapılacak. En azından 1-2 ay önce çıkan iddia bu şekilde.

Bakalım, hayırlısı olsun diyelim. PS 5 çıktıktan bu yana AAA kalitesinde oyunlar çok az çıktı. 2025 ve sonrasında ise bu sürecin daha da hızlanacağını düşünüyorum ki zaten sırada bekleyen bir sürü oyun var. 2025 tablosuna baktığımız zaman bir sürü AAA oyunu var ama belirli kısmı ertelenir ve 2026'ya sarkar diye düşünüyorum.

Dayanabilirsem ya da yağmur yağarsa (İş aksar çünkü) izlemeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar ben pek duyurulacağını düşünmüyorum önceki gamescom/game awards için de aynısını söylemişlerdi fakat duyurulmamıştı gaben etkinlikte olabilir ona bir şey diyemem fakat Half-Life 3 duyurulur mu bilemem zaten Half-Life 3 diye duyurulmayacak bunu da biliyorsunuzdur.

Etkinlikte 2 tane şaşıracağımız şey duyurulacağı iddiası Jason Schreier'e aitti ve bu adamın daha yanlış haberi çıkmadı. Yani bu doğru lakin Half Life 3 iddiası öyle rastgele ortaya atılmış bir şey.

Zaten yanlış hatırlamıyorsam son 2-3 yıldır her Game Awards etkinliği yapılmadan önceki gün Half Life 3 ya da Portal 3 iddiası ortaya atılıyor ve hep "Gabe Newell sahneye çıkacak ve duyuracak" deniyor. Açıkçası iddia öyle sağlam olmadığı için ben asılsız olmasını bekliyorum.

Game Awards etkinliği Türkiye saati ile Perşembe gününü(Bugünü) yarına bağlayan gece 3.30'da başlayacak ve muhtemelen 7.30-8 gibi sona erecek. Eğer yarın işiniz, okulunuz varsa izlemenizi tavsiye etmiyorum.

Kaynak:
Twitter ve Reddit benzeri yerlerdeki yabancı insanlar ve Türk oyun haber sayfaları.
Gram gerçek olacağını düşünmüyorum ama hadi diyelim duyurdu çok sağlam bir oyun yılı geçecek demektir 2025’te. Oyun çıkmasa bile bir kaç söylem bile 2025’in oyunlar için değerini arttırır. Zaten hem yeni Mafia oyunu hem de yeni GTA oyunu 2025’te çıkıyor.

Buna inanlar varsa onlar için söylüyorum, elimde köprü var. Ucuza bırakırım. Sizin bütçenize göre veririm. Siz teklif yapın. Gerisi bende.
Belki bugün değildir ama half life 3 illaki çıkacak o yüzden öyle uzak bir ihtimal olarak bakmıyorum. Bu akşam tanıtılırsa şaşırmam çünkü oyunun geliştirilmesi ile alakalı sızıntılar sağlamdı.

İnanan varsa elimde güzel köprü var. Ucuza bırakırım.

Half-Life 3 ve GTA 6 fragmanlarının gelme ihtimali neredeyse yok. Çünkü bunlar çok büyük markalar ve duyurularını kendi YouTube kanalları üzerinden yaparlar. Ben Polaris'in (yeni Witcher) oyunu küçük bir tanıtım fragmanı olacağını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı