[İddia] Hem Karaismailoğlu, hem de Kurum AKP'nin İBB adayı olmak istiyor

@249873 bazı kişiler sırf AKP'li diye oy atar da seçim kazandırmaz. Kazanilsaydi zamanında Binali kazanırdı.

Binali kazanamadı. Eski başbakan adayı görevden alınan adını hatırlamıyorum. Oda çok ucu ucuna kazandı seçimi bu olaydan sonra adamı gönderdiler. RTE tek adamlığını ilan etti ve stratejik açıdan kendileri için doğru olan bu.

Koca partiyi RTE solo omuzluyor.

Binali kazanamadı. Eski başbakan adayı görevden alınan adını hatırlamıyorum. Oda çok ucu ucuna kazandı seçimi bu olaydan sonra adamı gönderdiler. RTE tek adamlığını ilan etti ve stratejik açıdan kendileri için doğru olan bu.

Koca partiyi RTE solo omuzluyor.
Ülkeyi omuzlayamıyor ama neyse.

Ülkeyi omuzlayamıyor ama neyse.
Güzel detay.. tebrik ederim.

Silivriye tek yönlü bilet kazandınız

Aslında o seçim de Erdoğan vs İmamoğlu gibi bir şeydi.

Evet çok fazla inada binmişti. Şu an sonuç ne olur kestirmek zor. Medyalar işi çok karıştırıyor yalan haberler ve karalama kampanyaları çok düzenleniyor imamoğlu, Mansur Yavaş ve kılıçdaroğlunu temiz gömüyorlar.

Tv izleyen tanıdıklar var. Zammı görünce küfür ediyor, eve geliyor zammı chp yaptı diyor.

Son düzenleme:
Dediklerinden hiçbir şey anlamadım valla. Yalan haber mi demeye çalıştın?

Haberin değeri yok. Doğru olsa ne olur olmasa ne olur. Daha 2022 yılındayız. 2024 yılının konusu bunlar.

Haberin kaynağı yok ilk başta zaten. Kim söyledi nerde duydu nasıl duydu. 5N1K kuralı sıfır.

@249873 bazı kişiler sırf AKP'li diye oy atar da seçim kazandırmaz. Kazanilsaydi zamanında Binali kazanırdı.

Binali Yıldırım aslında AKP'nin İstanbul'da en çok oy alan adayı bunu biliyor musun? Hatta AKP'nin oy oranını arttırdı o seçim.

Sıkıntı muhalefetin birleşmesiydi orada. HDP aday çıkarsa veya en kötü Saadet partisi bile aday çıkarsa belediye AKP'ye geçerdi. Tüm partiler adaylarını çekti.

Mesela 1994 seçimlerini Erdoğan muhalefetin bölünmesi sayesinde yüzde 24 oy ile belediyeyi kazanmış iken. Binali yıldırım yüzde 49 ile seçimi kaybetti.
1994'te Erdoğan'ın rakipleri İlhan Kesici ve Zülfi Livaneli. Birisi yüzde 22 diğeri yüzde 21 oy aldı. :).

Haberin değeri yok. Doğru olsa ne olur olmasa ne olur. Daha 2022 yılındayız. 2024 yılının konusu bunlar.

Haberin kaynağı yok ilk başta zaten. Kim söyledi nerde duydu nasıl duydu. 5N1K kuralı sıfır.
Bir sürü yerde haber olmuş. Barış Pehlivan iddia etmiş. Nasıl bir kaynak arıyoruz? Gazetede köşe yazısına yazmış.

İBB'yi Ekrem'den kimse alamaz. O iş geçti. 2024'te bu mesajımı alıntılarım.

Ekrem'de mükemmel bir başkan değil. CHP'nin belediyelerinde genel bir sıkıntı var. (Ankara hariç)

Ben İzmir'de yaşıyorum. Eski başkan çok daha iyiydi buna eminim. Bir de İzmir de rekabet olmadığı için adamlar o kadar rahat ki.
İmamoğlu yine elinden geleni yapıyor gibi ama çok rahat çok şovcu hareketleri var. Halk bunu hissediyor yani. Bir de bu tatil olayı tuz biber oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı