[İddia] Hem Karaismailoğlu, hem de Kurum AKP'nin İBB adayı olmak istiyor

Dedikodu haberciliği oluyor bunlar böyle olunca...

İsim vermeden bilgi paylaşmadan birisi söyledi denilince.
Bu yüzden "İddia" adı altında geçiyor ya zeki çocuk. Zaten ortada tescilli bilgi olsa "İddia" diye geçmez. Geçen de başka bir konuda tam tersini söylüyordunuz. Bildiğin kendinizle çelişiyorsunuz. Neyse... Kara listeye alıyorum, iyi akşamlar.

Bu yüzden "İddia" adı altında geçiyor ya zeki çocuk.

Sorun o zaten iddia adı altında her şeyi yazabilirsin. Bu tarz haberciliği sevmiyorum ve doğru bulmuyorum...

Yarın çıkıp iddia Veli1026 birine tecavüz etmiş. Üstüne katilmiş ve hırsızmış diye haber yapsalar. Abi adam iddia demiş diyerek yayılmasına izin mi vereceksin? Ne gördün kime tecavüz etmişim neyi çalmışım kimi öldürmüşüm diye sormuyacak mısın hiç?

Haberciliğin altın kuralı 5N1K dır. Bunlara cevap vermeyen habere haber denmez. DEDİKODU denir sadece.

5N1K
-Nasıl
-Ne
-Nerede
-Ne zaman
-Neden
-Kim

Son düzenleme:
Sorun o zaten iddia adı altında her şeyi yazabilirsin. Bu tarz haberciliği sevmiyorum ve doğru bulmuyorum...

Yarın çıkıp iddia Veli1026 birine tecavüz etmiş. Üstüne katilmiş ve hırsızmış diye haber yapsalar. Abi adam iddia demiş diyerek yayılmasına izin mi verecen? Negördün kime tecavüz etmişim neyi çalmışım kimi öldürmüşüm diye sormuyacak mısın hiç?

Haberciliğin altın kuralı 5N1K dır. Bunlara cevap vermeyen habere haber denmez. DEDİKODU denir sadece.

5N1K
-Nasıl
-Ne
-Nerede
-Ne zaman
-Neden
-Kim
Siyaset zaten iddia üzerine yürür. Çok sevdiğiniz AKP bile iddia üzerine iş yapıyor, bu zamanda ülkemizde hangi haberci iddia ortaya atmıyor ki ya da tarafsız iş yapıyor?

Barış Pelhivan siyasetçi mi? Hani gazeteci diyordunuz(!)

Karşılıklı siyasi iddilar ayrı bir şey. Gazeteciliği tartışıyoruz şuan.
Siyasetçi olmaması siyaset yapmayacağı anlamına gelmez ki. Yaptığı iddia da zaten siyasetle alakalı, yazdığımda bir problem göremedim.

Siyasetçi olmaması siyaset yapmayacağı anlamına gelmez ki. Yaptığı iddia da zaten siyasetle alakalı, yazdığımda bir problem göremedim.

Ben sağlıklı bulmuyorum böyle haberleri. Siz çok mantıklı çok doğru bütün haberler böyle olsun diyorsanız devam edin ne diyeyim. Yalanın bini bir para olmaya devam eder ancak.

Arkadaşın mantığı ile gazeteleri de sadece gazeteciler okumalı 🤣

Ne alaka?

Ben diyorum ki bir haber yaparken daha ayrıntılı ve düzgün olmalı sadece.

AKP'li şu isimden duyduğum. Şu tarihte olan. Şurada söylenen. Ve şu isimlerin geçtiği olay gibi ayrıntı verilmeli şahitler gösterilmeli diyorum. Öbür türlü çok sallamasyon haber ortaya atılabilir.

Ben sağlıklı bulmuyorum böyle haberleri. Siz çok mantıklı çok doğru bütün haberler böyle olsun diyorsanız devam edin ne diyeyim. Yalanın bini bir para olmaya devam eder ancak.
Bu haber beni çok da ilgilendirmedi zaten, belki gündem olmak için demiş olabilir bilemiyorum. Ülkemizde ne doğru ki bu söylenenler doğru olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı