[İddia] Sony Türkiye’den çekilecek!


Webtekno’nun haberine göre Sony Türkiye’den kısmen çekilecek ve oyun kısmında Playstation için resmi distribütör, yerel fiyatlandırma, türkçe altyazı/dublaj gibi nimetlerden faydalanamayacağız.

Sebep olarak da ‘maliyetlerin karşılanamaması’ gösteriliyor. Umalım da yalan haber çıksın, ülkenin çok büyük bir kısmı konsol olarak Playstation tercih ediyor ve yeni gelen abonelik sisteminden sonra daha da öne çıkmıştı PS5. Ayrıca hikayeli sağlam oyunları bu kadar sık üretebilen başka firma da yok…
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PlayStation'dan nasıl bir kar edemiyorlarmış merak ettim kapış kapış gidiyor cihazlar. Oyun tarafında da abonelik kısmı var artık. Gerek kalmamıştır belki de durmaya artık yoksa kar edemedik demek garip.

Abonelik sisteminden kâr ettiklerini umarım düşünmüyorsundur. Hele hele Türkiye için...
Cihaz satışı olarak da zaten cihazları az, en az da Türkiye'ye gönderiyorlar. Biraz zahmet cihazları kapış kapış gitsin.
 
Son düzenleme:
En çok üzüleceğim nokta oyunların Türkçe olmaması olur umarım öyle olmaz.
 
ses ve televizyon piyasasından çekiliyormuş. oyunlara artık Tütkçe dil desteğinin gelmeyecek gibi duruyor. ps ve kamera şatışları devam edicek. Bence tv pazarında geri kalmıştı.
 
ses ve televizyon piyasasından çekiliyormuş. oyunlara artık Tütkçe dil desteğinin gelmeyecek gibi duruyor. ps ve kamera şatışları devam edicek. Bence tv pazarında geri kalmıştı.
Ses ve televizyon pazarından çekilmeleri ile Türkçe dil desteğini nasıl bağdaştırdınız?
 
Dün çıktı bu sızıntı.
Sızıntıya göre Temmuz ayında televizyon ve ses sistemleri ( kulaklık dahil ) kısmı tamamen çekilecek.
PlayStation tarafında ise PlayStation Türkiye kapanacak. Türkiye operasyonları distribütör tarafından yürütülecek.
Dijital oyun fiyatları zaten İngiltere tarafından belirleniyordu, o yüzden bir değişiklik olacağını sanmyorum. Ama yerelleştirme falan hayal bu saatten sonra.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı