İddia'ya ne sıklıkla para atarsınız?

swirf

Centipat
Katılım
9 Haziran 2022
Mesajlar
672
Yer
Eskişehir
Selamlar, sorum başlıktaki gibi. Şans kuponu mu yapıyorsunuz yoksa garantiye mi gidiyorsunuz? Anlatın bakalım. Bu gece Boca Juniors iyi soygun yaptı ocakları söndürdü bu arada :D.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hiçbir maçın iddiacilari düşürme umuduyla verildiğini düşünmüyorum. Hiçbir maçın garantisi yok şimdi CL sampiyonu real olabilir miydi bakıldığında o kadroyla Frankfurt yine feneri yenememis daha. Bunun dışı 0 TL 3 yıldır hiç oynamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5-6 sene kadar önce 3-4 kere birkaç maça oynamıştım, hep son maçta kupon yattığı için daha da oynamadım, oynamanın hiçbir mantığı yok zaten. Şans oyunlarından uzak durun. Belki bir kere, iki kere kazanırsınız ama ilerleyen zamanlarda "ben bu işi biliyorum" diyerek ve daha fazla kazanma hırsıyla elinizdeki tüm parayı kaybedebilirsiniz, paranızı daha mantıklı şeylere harcamanızı öneririm.
 
Hayatımda ilk ve son kez para yatırdım.
Helsinki-Maribor ms1 Antwerp-Lilleström ms1 al keyfine bak, değerlendirmek istersen molde maçına kg al bugünün bankoları.

Helsinki-maribor MS1 Antwerp-lilleström MS1 al keyfine bak, değerlendirmek istersen molde maçına kg al bugünün bankoları.

Güzel orandan gelmiş üç maçta, oynayan varsa çatır çatır yesin parasını. :D
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı