İdeal kiloda fazla yağları eritme

eKqx

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba.
  • Boy: 1.80
  • Kilo: 77.
  • Omuz: 129.
  • Göğüs: 102.
  • Biceps: 37.
  • Bel: 99
  • Kalça: 99

Vücut ölçüleri sporda ölçüldüğümde bu şekil çıkıyor, pumpsız ve yemek yedikten sonraki hâli. Evde kendim ölçtüğümde belim 88-89 arası çıkıyor fakat hâlâ yağlıyım, göbek, bel, sırtımın üst kısmında dışarıdan belli olmasa da çıplak halimle yağlanma belli oluyor. Ne yapmam gerek? Ağırlık antrenmanı ve kardiyo antrenmanı yapıyorum.

Günlük yediklerim:
  • Sabah:
    • 3 haşlanmış yumurta veya 2 yumurta omleti.
    • 1-2 tane füme.
    • Salatalık, zeytin ve yeşil çay.

• Öğlen:
    • 100 gram çiğ tartılmış pirinç 100 gram tavuk.

• Akşam:
    • 50 gram çiğ tartılmış pirinç, 200 gram tavuk.

Bu konuda deneyimi olan arkadaşlardan önerilerini bekliyorum, 2 ayda bu yağları yakabilir miyim?
Yapabilirsem çok güzel olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim yağı falan boşver öncelikle günlük kalori ihtiyacını öğren onun üstüne 300 veya 500 kalori ekle be bulk yap büyü hacimlen 1 yıl düzenli bulk yap sonra yağ yakmakla uğraşırsın 1.80 77 kilosun zargana kalırsın dediğimi yap pişman olmazsın

Hem yağ yakıp hem kas yapmak mümkün mü hocam veya kilo koruyup yağ yakmak?

Hayır bir evi inşa ederken aynı zamanda yıkmaya çalışırsan o evi tamamlayamazsın ama evi tamamladıktan sonra yıkabilir veya değiştirebilirsin yani yaparken yakamazsın yakarken yapamazsın.

Diyetle Yağ yakarsın ama yeterli kütlen yok zayıf kalırsın ama ilk bulk yapıp büyüyüp sonra yağ yakarsan zayıf kalmazsın

Hocam anladığım kadarıyla yeterince protein alıyorsunuz ve ağırlık antrenmanı, kardiyo yapıyorsunuz. Bunlarda yağ yakıp kas yapmada temel unsurlar. Biraz daha sabredip, ağırlık antrenmanı ve kardiyoyu daha hard çalışırsanız istediğiniz vücuda kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…