İdeal kiloda olan biri kaç ayda kas yapar

202094

Kilopat
Dostlar iyi geceler. Sorduğum soru biraz acemice gelebilir ama bilgilendirirseniz sevinirim. Fiziğe kişiye göre değişir elbette ama boyuna göre ideal kiloda olan birinin kas yapma süreci nedir?

Kas yapmak daha doğrusu kası büyütüp belirginleştirmek için teknik olarak 2 şey lazım;
  • Yağ yakmak.
  • Spor yapıp kasları zorlayıp(yırtıp) iyileşmesini beklemek(ara verdiğiniz günler)
Kaslar bu şekilde belirgin hale gelir. Hee ben bunları nasıl yaparım diyorsan araştırman gerekenlerde şunlar;
  • Kaslar nasıl gelişir.
  • Kas oluşumu.
  • Yağ yakımını hızlandırmak.
Bir kişinin ideal kiloda olması iyi bir fiziğe sahip olacağı anlamına gelmez ideal kilodadır ama beslenme alışkanlığı nedeniyle kas oranı düşük olup, yağ oranı çok yüksek olabilir.

Aslında kas yapma fikri hoş görüneyim diye değil. Bu aralar biraz enerjim düştü. Sporun bana iyi geleceğini düşünüyorum. O sırada detayları öğrenmek istedim. 5 ayda ideal bir vücut yapılır sanırım gerekenler yapılırsa.

Uzun süreli bir çalışma düşünüyorsanız yağ oranı ölçen tartılar vs. var onlardan alıp ne durumda olduğunuzu kontrol edebilirsiniz. Kas oluşumunun nasıl bir şey olduğunu kesin olarak araştırın, bu şekilde kas ağrıları çekseniz bile spor esnasında motive olmuş olursunuz.

Teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…