Ideapad 300'e şekerli maden suyu döküldü

ekocyka

Hectopat
Katılım
20 Aralık 2020
Mesajlar
340
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Laptopa az önce yanlışlıkla maden suyu döküldü hemen bilgisayarı fişten çekip kapattım ve sildim çok az döküldü ve ters beklettim bilgisayar çalışıyor bilgisayar modeli: Lenovo Ideapad 300.
 
Çalışan klavye aksamında kullanım sorunu olmaz ise kullanmaya devam edebilirsiniz. Görünen üst klavye kısmını nemli bez ile nazikçe silip devam edebilirsiniz. Tuşlarda basım sorunu olursa klavye değiştirmek tek ve kesin çözüm oluyor. Benim de başıma gelmişti eski Dell laptopumda, yarım şişe limonlu soda dökmüştüm, sonrasında klavye sorun yaşatmıştı, harici klavye ile 1 yıl kullandım ama tabi ki mevcut klavyesini söktükten sonra kullandım.
 
Tam olarak hangi kısma döküldü.

Touchpad kısmına azıcıkta klavye kısmına.
Çalışan klavye aksamında kullanım sorunu olmaz ise kullanmaya devam edebilirsiniz. Görünen üst klavye kısmını nemli bez ile nazikçe silip devam edebilirsiniz. Tuşlarda basım sorunu olursa klavye değiştirmek tek ve kesin çözüm oluyor. Benim de başıma gelmişti eski Dell laptopumda, yarım şişe limonlu soda dökmüştüm, sonrasında klavye sorun yaşatmıştı, harici klavye ile 1 yıl kullandım ama tabii ki mevcut klavyesini söktükten sonra kullandım.

Ben çeyrek yudum kadar döktüm.
 
Touchpad kısmına azıcıkta klavye kısmına.


Ben çeyrek yudum kadar döktüm.
1643121892156.png

Ben böyle birşey yazmadım :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı