L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 5 Mart 2021 #1 Arkadaşlar anakart logosunu kaldırmak istiyorum ama öyle MSI BIOS gibi değil. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2021
Çözüm Chitoge Kirisaki 5 Mart 2021 Kaldıramazsın. İlla ki kaldıracağım dersem uefi/legacy yazan bir kısım olacak oradan legacy seçin. (tavsiye etmiyorum UEFI daha güncel çünkü)
Kaldıramazsın. İlla ki kaldıracağım dersem uefi/legacy yazan bir kısım olacak oradan legacy seçin. (tavsiye etmiyorum UEFI daha güncel çünkü)
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 5 Mart 2021 #2 Kaldıramazsın. İlla ki kaldıracağım dersem uefi/legacy yazan bir kısım olacak oradan legacy seçin. (tavsiye etmiyorum UEFI daha güncel çünkü) Artı -2 Eksi Çözüm
Kaldıramazsın. İlla ki kaldıracağım dersem uefi/legacy yazan bir kısım olacak oradan legacy seçin. (tavsiye etmiyorum UEFI daha güncel çünkü)
KS KS L luthermartin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 5 Mart 2021 #3 Chitoge Kirisaki dedi: Kaldıramazsın. İlla ki kaldıracağım dersem uefi/legacy yazan bir kısım olacak oradan legacy seçin. (tavsiye etmiyorum UEFI daha güncel çünkü) Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Sırf açılış logosunu değiştirmek için yaptıklarıma bak. Ama bir türlü HackBGRT dosyasını bulamıyorum. Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki dedi: Kaldıramazsın. İlla ki kaldıracağım dersem uefi/legacy yazan bir kısım olacak oradan legacy seçin. (tavsiye etmiyorum UEFI daha güncel çünkü) Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Sırf açılış logosunu değiştirmek için yaptıklarıma bak. Ama bir türlü HackBGRT dosyasını bulamıyorum.