Anlıyorum. Gönderdiğiniz resimlere baktığımda Secure Boot açık görünüyor ve usv HDD ilk sırada değil. Öncelikle Secure Boot seçeneğine girerek disabled seçeneğine enter yapmalısınız. Ardından Boot sekmesine giderek Boot priority (önyükleme önceliği) başlığının altındaki listede ufak bir değişiklik yapmalısınız. Burada USB HDD seçeneğinin üzerine ok tuşlarını kullanarak gelin. Şimdi USB HDD seçeneğini F5'ya da F6 tuşlarını kullanarak listenin en başına almaya çalışın. Hani en yukarıda Windows Boot Manager seçeneği var ya işte onun yerine USB HDD seçeneği gelmeli. USB HDD seçeneğini hareket ettirerek yukarı taşımalısınız. Klavyenizin sağ tarafında hesap makinesi bölümü varsa + (artı) Boot aygıtını yukarı kaydırmak için + veya - (eksi) Boot aygıtını aşağı kaydırmak için kullanılıyor olabilir. Ayrıca fareyi kullanarak da Boot aygıtını yukarı taşıyabilirsiniz. Son olarak F10 yapın ve kaydederek BIOS'tan çıkın.
Ekleme: Ben zamanında Android'i USB belleğe yazdırmak için unetbootin uygulamasını kullanmıştım.