Ideapad Gaming 3 Big Sur'da ekran kartı tanıtmak

Bununla deneyin, olmadı başka bir şey deneyeceğim.
Hocam bu da olmadı maalesef ki. Ayrıca belirtmekte fayda var attığınız configleri direkt olarak atınca çok kısa sürede takılıyor. O yüzden içerisinden igpu tanıtılan yeri ve boot argsları kopyalayıp aldım attığınız config dosyalarında. Ama onlar da işe yaramadı.

Hocam bu da olmadı maalesef ki. Ayrıca belirtmekte fayda var attığınız configleri direkt olarak atınca çok kısa sürede takılıyor. O yüzden içerisinden igpu tanıtılan yeri ve boot argsları kopyalayıp aldım attığınız config dosyalarında. Ama onlar da işe yaramadı.
Aslında alttaki config ile çalışması lazımdı, belki de attığım configler OCC yüzünden bozulmuştur. ProperTree ile başka bir şekilde deneyelim.
Bu sefer ProperTree ile düzenledim ve sadece -wegnoegpu igfxonln=1 ekledim, deneyin bakalım.
(Yanlış link attım şimdi düzenledim)

Son düzenleme:
Aslında alttaki config ile çalışması lazımdı, belki de attığım configler OCC yüzünden bozulmuştur. ProperTree ile başka bir şekilde deneyelim.
Bu sefer ProperTree ile düzenledim ve sadece -wegnoegpu igfxonln=1 ekledim, deneyin bakalım.
(Yanlış link attım şimdi düzenledim)
Ekran parlaklığı biraz düştü ve böyle kaldı hocam :(

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    350,5 KB · Görüntüleme: 39
Ekran parlaklığı biraz düştü ve böyle kaldı hocam :(
Bununla deneyin, yine aynı hata olursa boot-args kısmından igfxonln=1'i kaldırmayı deneyin. Eğer o şekilde çalışırsa argümandan dolayı sıkıntı çıkıyordur demek.
Bir de BIOS'da CSM kapalı değil mi?
Ek: Normalde o siyah ekranda bekleme sorununun bu argümanları ekleyince gitmesi lazım.
igfxonln=1 igfxrpsc=1 igfxfw=2 -igfxblr -igfxbls

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı