IdeaPad Gaming 3 ile Bluetooth ve Wi-Fi çalışmıyor

Karakura299

Hectopat
Daha fazla  
Bluetooth ve Wi-Fi hiçbir şekilde çalışmıyor. Sürücüleri elle yüklememe rağmen hiçbir şekilde aktifleşmedi. Uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum. Sıfırdan Windows 11 kurdum, hatta bir noktadan sonra sıfırdan Windows 10 kurdum, iki türlü de hiçbir şekilde çalışmadılar. Sürücülerin güncel olmasına rağmen sıkıntı yaşıyorum. Laptop modelim "IdeaPad Gaming 3-15IMH05 Laptop".

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    286,2 KB · Görüntüleme: 28
Intel® PROSet/Wireless Software and Wi-Fi Drivers for IT Administrators buradan driveri indirip dener misin Microsoft'un kurduğu sürücülerde genellikle sorun oluyor
Bunu bizzat elle 20-30 defa kurmuşluğum var maalesef ama şöyle bir gelişme oldu wi-fi eski bir sürüm olan AC-9560 sürümünde çalışıyor şu an için wi-fi kullanabiliyorum fakat bluetooth anca pc ye soğuk başlatma yaptığım zaman sürücüler görünür hale geliyor ve bluetooth çalışıyor ama belli bir müddet sonra sürücü güncel olmasına rağmen fotoğraftaki gibi bluetooth a ait hiç bir şey gözükmüyor ve etkisiz hale geliyor. Bluetooth sürümüm 5.0 acaba eski bir dirver var mı kullanabileceğim.

Sorunu çözdüm lenovonun kendi sitesinden ikisininde eski sürümünü indirdim güncel versiyonlarında bir sıkıntı var sanırsam ikiside gayet iyi çalışıyor.

Son düzenleme:
Bunu bizzat elle 20-30 defa kurmuşluğum var maalesef ama şöyle bir gelişme oldu Wi-Fi eski bir sürüm olan AC-9560 sürümünde çalışıyor şu an için Wi-Fi kullanabiliyorum fakat Bluetooth anca PC'ye soğuk başlatma yaptığım zaman sürücüler görünür hale geliyor ve Bluetooth çalışıyor ama belli bir müddet sonra sürücü güncel olmasına rağmen fotoğraftaki gibi Bluetooth'a ait hiçbir şey gözükmüyor ve etkisiz hale geliyor. Bluetooth sürümüm 5.0 acaba eski bir dirver var mı kullanabileceğim?

Sorunu çözdüm Lenovo'nun kendi sitesinden ikisinin de eski sürümünü indirdim güncel versiyonlarında bir sıkıntı var sanırsam ikisi de gayet iyi çalışıyor.

Şöyleki bu son sürümleri hatalı olabiliyor arkadaşım var MSI'ın Ultra 7 serili laptopunu aldı oda Wi-Fi Ethernet gitmesi durumu yaşadı çözümü servis driver değiştirmede buldu

[Intel AX1xx/AX2xx/AX4xx/AX16xx/BE2xx/BE17xx] Intel Modded Wi-Fi Driver with Intel® Killer™ Features Ben bu konudaki modlanmış driveri kullanıyorum güvenli bir kullanıcı tarafından yapılmış mod açıkçası Intel Killer'in özelliklerini falan da kullanabiliyorsun altyapısı aynı olduğu için tavsiye ederim deneyebilirsin sadece Wi-Fi driveri mevcut bu konuda

Ve hata alırsan da yardımcı oluyor konuda bilgin olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı