Idle Master güvenilir mi?

Iratuss

Hectopat
Daha fazla  
Idle Master sizce güvenilir mi virüs, VAC ban, hesap çalımı falan var mıdır?

Online oyunlarda kullanmazsanız çok sıkıntı olmaz ama kullanmanızı önermem. Sonuçta Idle Master'ı bir şahıs yaptı ve çoğu bilginiz onun veritabanında saklanıyor.

Artı -1 Eksi
Android telefonun varsa idle daddy yükleyebilirsin çalıştırması kara listesi falan daha kolay. Android yoksa da bluestacks ten yapabilirsin ben öyle kullanıyorum.

Idle Masterıda birisi yapıp Gİt Hubdan topluluğa sundu. Kendi verilerini bir şahsa vermek ne kadar güvenilir. Hem adam anasının babasının hayrına mı yaptı bu uygulamayı?
Aynen kanka o yüzden bu programı yapan kişinin hesabı hala açık ve aktif.
dle Masterıda birisi yapıp Gİt Hubdan topluluğa sundu. Kendi verilerini bir şahsa vermek ne kadar güvenilir. Hem adam anasının babasının hayrına mı yaptı bu uygulamayı?

Öncelikle bu konuyu açmak daha mantıklı olacak sanırım: İlk önce Idle Master'a bakalım. Idle Master Steam hesabınızda o an oyunlarınızdan sadece 1 tanesini sistem üzerinde çalışır durumda gösterir. Şimdi herkes sormuş VAC banı yer miyim diye. Tabii ki de yemezsiniz arakadaşlar Idle Master dediğim gibi sadece sistem üzerinde oyunuzu çalışır gösterir yani siz herhangi bir oyunda tespit edilme şansınız yoktur çünkü herhangi bir VAC serverına bağlanmazsınız yani sistem sizi o oyuna girip ana menüde. AFK kalan birisi olarak görecek. Mesela ben Idle Daddy adında mantığı tamamen aynı bir mobil uygulama indirdim ve çalıştırdım o an uygulama açıkken PC'ye geçtim ve başka bir oyun oynadım ama bir şey olmadı bu da anlattıklarımı destekliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…