Çözüldü Idle Master kimlik doğrulama verileri nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan 483488
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 3.632
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

483488

Hectopat
Idle Master'da oturum açmak istediğim zaman böyle bir pencere açılıyor. Nasıl giriş yapabilirim?

asdfff.png

Çözüm
Denedim ama olmuyor.
Github sayfasına baktım adımlar böyleymiş:

1. Steam'e tarayıcı üzerinden giriş yapın (örnekte Chrome kullanmış ondan Chrome kullan illaki yüklüdür).

2. Steam'in sitesindeyken F12 > Uygulama/Depolama > Cookies kısmına gelip Steam'i seçin.

3. Çıkan ekrandan gerekli bilgileri uygulamaya yapıştırın. (Yani uygulamanın istediği kısmı bulup yapıştır uygulamaya.)

Ayrıca çıkan şeyleri buraya atma hesabın çalınır.
Denedim ama olmuyor.

1. Steam'e tarayıcı üzerinden giriş yapın (örnekte Chrome kullanmış ondan Chrome kullan illaki yüklüdür).

2. Steam'in sitesindeyken F12 > Uygulama/Depolama > Cookies kısmına gelip Steam'i seçin.

3. Çıkan ekrandan gerekli bilgileri uygulamaya yapıştırın. (Yani uygulamanın istediği kısmı bulup yapıştır uygulamaya.)

Çözüm

Tamamdır. Çözüldü. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı