Nivera55 Decapat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 297 Çözümler 1 30 Haziran 2022 #11 PaşalarGibiDöner dedi: Hocam internette de gördüm şu tarayıcı bilgileri mevzusunu . Steam guard da var ama yine de sorayım sıkıntı çıkmaz değil mi ? Oldu hocam gerçekten çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek bir şey değil PaşalarGibiDöner dedi: Hocam internette de gördüm şu tarayıcı bilgileri mevzusunu . Steam guard da var ama yine de sorayım sıkıntı çıkmaz değil mi ? Oldu hocam gerçekten çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Tehlikeli değil Steam guard varsa hesabınıza hiçbir şey yapamazlar zaten bir de fotoğraf atarmısınız hangi ayarlarda çalıştırdığınızı belki eksik vardır ayarlarda
PaşalarGibiDöner dedi: Hocam internette de gördüm şu tarayıcı bilgileri mevzusunu . Steam guard da var ama yine de sorayım sıkıntı çıkmaz değil mi ? Oldu hocam gerçekten çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek bir şey değil PaşalarGibiDöner dedi: Hocam internette de gördüm şu tarayıcı bilgileri mevzusunu . Steam guard da var ama yine de sorayım sıkıntı çıkmaz değil mi ? Oldu hocam gerçekten çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Tehlikeli değil Steam guard varsa hesabınıza hiçbir şey yapamazlar zaten bir de fotoğraf atarmısınız hangi ayarlarda çalıştırdığınızı belki eksik vardır ayarlarda
Nivera55 Decapat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 297 Çözümler 1 1 Temmuz 2022 #13 En çok kart sayısı olana öncelik ver yaparsanız daha fazla kart düşürme ihtimalin var Onun dışında hepsi iyi
En çok kart sayısı olana öncelik ver yaparsanız daha fazla kart düşürme ihtimalin var Onun dışında hepsi iyi