Verqil Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 31 Ocak 2023 #11 leeEVERETT dedi: Hangi oyunları kara listeye almalıyız? 43 lira Cüzdanda bakiyem var hepsini kartlık oyuna basıp yapsam mı diyorum. Genişletmek için tıkla... İndirimlerde alacağın oyun yoksa yapman iyi olur 15-20 lira aşağı yukarı kâr getirir. Kartların satışı biraz yorar seni ama 1 hafta geçmeden satarsın.
leeEVERETT dedi: Hangi oyunları kara listeye almalıyız? 43 lira Cüzdanda bakiyem var hepsini kartlık oyuna basıp yapsam mı diyorum. Genişletmek için tıkla... İndirimlerde alacağın oyun yoksa yapman iyi olur 15-20 lira aşağı yukarı kâr getirir. Kartların satışı biraz yorar seni ama 1 hafta geçmeden satarsın.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #12 Yıllardır CS:GO dahil her oyunda kullanıyorum ki seçkin hesap, hiçbir sorunla karşılaşmadım. Rahatlıkla kullanabilirsiniz, evham edecekseniz CS:GO'yu karalisteye alabilirsiniz.
Yıllardır CS:GO dahil her oyunda kullanıyorum ki seçkin hesap, hiçbir sorunla karşılaşmadım. Rahatlıkla kullanabilirsiniz, evham edecekseniz CS:GO'yu karalisteye alabilirsiniz.
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 31 Ocak 2023 #13 İdle Master hiçbir oyundan ban yedirtmez. Ama genede önlem olarak VAC ban sistemi kullanan oyunları kara listeye alabilirsiniz.
İdle Master hiçbir oyundan ban yedirtmez. Ama genede önlem olarak VAC ban sistemi kullanan oyunları kara listeye alabilirsiniz.